- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Bu yıl Gemlik'te minnak sinekler var yakagan diyorlar ya ondan... bugün yağmur yağdı balkonda rahat oturuyorum da dün fenaydı. İnşallah sorunsuz bir gece geçirirsin canım...Her yerimdeintikam için odaya öldürücü taktım,her yeri kapattim
İzleyelim buseferde böyle olsun kuzuBeraber izleyelim
Geçen yıl Ağustos'ta biz de oradaydık. Elalis geçerken kahveye çağırmıştı beni
İnşallah canımBu yıl Gemlik'te minnak sinekler var yakagan diyorlar ya ondan... bugün yağmur yağdı balkonda rahat oturuyorum da dün fenaydı. İnşallah sorunsuz bir gece geçirirsin canım...
Ben de...her bir çeşit silahlanmam var odalardaİnşallah canımHiç sevmem tövbeler olsun,kaşınır her yerim
Teşekkür ederim
Küçük NevresteTeşekkür ederimbu aralar yoğunum gelecek 23 nisanda bir günlüğüne
Hoş buldum ablacım nasılsın?Hoş geldin Evvacim. Aynı zamanda kolay gelsin. Maşallah erken başlamışsın temizliğe.ben de ufaktan koli buldum kullanmadığım eşyaları kaldırıyorum. Evrene mesaj gönderiyorum bu şekilde inşallah taynim bu yıl olur. Hem hazırlanması kolay olur.
Anladım cennamAnladın sen onu
Antep'e gelHoş geldin Evvacim. Aynı zamanda kolay gelsin. Maşallah erken başlamışsın temizliğe.ben de ufaktan koli buldum kullanmadığım eşyaları kaldırıyorum. Evrene mesaj gönderiyorum bu şekilde inşallah taynim bu yıl olur. Hem hazırlanması kolay olur.
Tamam bakalımDüğün geçsinde yaparım bir günlük
Akıllı kuzumAnladım cennam
Ekimde canım nasipseTamam bakalımDüğün ne zamandı sahi?
Az kalmış canım,hadi hayırlısı insallahEkimde canım nasipse
Soryy perişim püğğğ banaİlahi çok ayıpkonuşurken sızılırmı dimdizlak kalmisimya ben düşününce
Baktım cennam bende açılıyorT......l alışveriş sitesi bende açılmıyor,biri bakabilir mi,acaba bende mi açılmıyor sadece