- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Valla suanda basimda var hemsom eylulu yemege calisiyoPat pat başa çıkmıyor diğerine bakayim,annemlere lazım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla suanda basimda var hemsom eylulu yemege calisiyoPat pat başa çıkmıyor diğerine bakayim,annemlere lazım da
İşini biliyor demek dişi değillerdirHer yerimi yerler benim de ,hem kanım tatlı,hem ben,onlar da hakli
Tatlı kızların kaderi galibaValla suanda basimda var hemsom eylulu yemege calisiyo
Yok,çok haşin,kesin erkekİşini biliyor demek dişi değillerdir
Haşin sineyimYok,çok haşin,kesin erkek
yakalarsamHaşin sineyim
Anlamistim bı ses soluk kesildi zaarDoğru diyon dün akşam Blue_Peri 'şe uyku tutmadı dedikten 1 dk sonra uyumuşum
Daim olsun fülüzüm bende iyiyim şükür
yakalarsam
Valalhi perişim nasıl oldu anlamadım sabah telefonu açtım senin sekmede duruyorduAnlamistim bı ses soluk kesildi zaar
Beraber izleyelimYok balim Busefer izleyiciyim
Hoş geldin Evvacim. Aynı zamanda kolay gelsin. Maşallah erken başlamışsın temizliğe. ben de ufaktan koli buldum kullanmadığım eşyaları kaldırıyorum. Evrene mesaj gönderiyorum bu şekilde inşallah taynim bu yıl olur. Hem hazırlanması kolay olur.Sağol kukrişim kolaylamak için başladım bende çok detaylı olacak
İlahi çok ayıp konuşurken sızılırmı dimdizlak kalmisimya ben düşününceValalhi perişim nasıl oldu anlamadım sabah telefonu açtım senin sekmede duruyordu
Anladın sen onu
Geçmiş olsun bebisim ya