• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Evdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldum🤦‍♀️

Sanada hem kolay gelsin hem geçmiş olsun canım perişim 🙏💜🍒
Amoon kıyamam ☹️dikkat et ılık şeyler iç bal ye balım :KK60: :KK200::KK200:sagol 🍒 lımmm 🥰🥰🥰

Evdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldum🤦‍♀️

Sanada hem kolay gelsin hem geçmiş olsun canım perişim 🙏💜🍒
Benimde netim az kaldı 7 gün sonra yenilenecek :bicak: sadece buraya girebiliyorum sıkıntıdan patladım burasıda çok yiyo ya :110:

Allah razı olsun perişim, çöplüğe döndüm geçsin diye. Bu havada da cekilmiyo burun çekmek, buna şükür 🙏 sende dikkat et kendine, tamda ikisi denk gelmiş perişim 🤦‍♀️🤷‍♀️
Şükür balım başka bişey olmasında geçer hemencik inşallah 🥰🥰🥰
Öyle balım valla şükür bitti birazda sonra yaparım artık azar azar .

Kavanozamı perim ben hiç yapmiyorum buzluga atiyorum hep çigden tutmaz diye kapaklari
Evet kuzum kavonoza çok şükür tutmama gibi bı sorun olmadı bugüne kadar ama ara ara kontrol ediyorum yine.buzluga koymadım bende hiç zaten buzlugumdada yer azaldı kışlık başka şeyler koyuyorum. Sende az al bir dene kavanoza iyi oluyor.
Ellerine sağlık perişim 😍 ben menemen yapcan sandım kahvaltı için menemenlikmiş bol bereketli olsun afiyetle tüketmek nasip olsun :KK74: :KK68:
Sağol kuzucum :KK60: :KK200: yok kiiiz kahvaltı için olsa coook isim var dermiyim 😁.ama yine az almıştım 5 kilo falan 4 kavanoz çıktı ,bikacgun sonra birazdaha aldırıp yapayım .amin kuzucum hep bereketli olsun inşallah yaptığımız şeyleri Rabbim ağız tadı ile yedirmeyi nasip etsin cümlemize🤲🤩😘😘😘

Evet kuzum kavonoza çok şükür tutmama gibi bı sorun olmadı bugüne kadar ama ara ara kontrol ediyorum yine.buzluga koymadım bende hiç zaten buzlugumdada yer azaldı kışlık başka şeyler koyuyorum. Sende az al bir dene kavanoza iyi oluyor.

Sağol kuzucum :KK60: :KK200: yok kiiiz kahvaltı için olsa coook isim var dermiyim 😁.ama yine az almıştım 5 kilo falan 4 kavanoz çıktı ,bikacgun sonra birazdaha aldırıp yapayım .amin kuzucum hep bereketli olsun inşallah yaptığımız şeyleri Rabbim ağız tadı ile yedirmeyi nasip etsin cümlemize🤲🤩😘😘😘
Amin perişim :KK60:

Back
X