- 28 Haziran 2011
- 62.629
- 157.119
- 898
Evdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldumHayırdır kuzum nerdeydin neyin var![]()

Sanada hem kolay gelsin hem geçmiş olsun canım perişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldumHayırdır kuzum nerdeydin neyin var![]()
Amoon kıyamamEvdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldum
Sanada hem kolay gelsin hem geçmiş olsun canım perişim![]()
Allah razı olsun perişim, çöplüğe döndüm geçsin diye. Bu havada da cekilmiyo burun çekmek, buna şükürAmoon kıyamamdikkat et ılık şeyler iç bal ye balım
![]()
sagol
lımmm
![]()
Kavanozamı perim ben hiç yapmiyorum buzluga atiyorum hep çigden tutmaz diye kapaklari
Geçmiş olsun canımEvdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldum
Geçmiş olsun canım![]()
Ellerine sağlık perişim
Geçmiş olsun sosyalimGittiğim yerden hasta olarak geldim, harika![]()
Benimde netim az kaldı 7 gün sonra yenilenecekEvdeydim de perişim, internetim yokken giremedim ya o sıradada üşüttüm grip nezle biseyler oldum
Mesajlasiriz yapmadikmiBenimde netim az kaldı 7 gün sonra yenileneceksadece buraya girebiliyorum sıkıntıdan patladım burasıda çok yiyo ya
![]()
Şükür balım başka bişey olmasında geçer hemencik inşallahAllah razı olsun perişim, çöplüğe döndüm geçsin diye. Bu havada da cekilmiyo burun çekmek, buna şükürsende dikkat et kendine, tamda ikisi denk gelmiş perişim
![]()
Yaptık valla Allah o bataklığa düşürmesinMesajlasiriz yapmadikmi![]()
AminYaptık valla Allah o bataklığa düşürmesin![]()
Girip girip bakıyorum kaç kalmış diye
Bencede o fatura bende olsa koca boşarGirip girip bakıyorum kaç kalmış diyeama sürünsem daha adama ses etmem arsızlık oluyor benimkisi artık
![]()
Evet kuzum kavonoza çok şükür tutmama gibi bı sorun olmadı bugüne kadar ama ara ara kontrol ediyorum yine.buzluga koymadım bende hiç zaten buzlugumdada yer azaldı kışlık başka şeyler koyuyorum. Sende az al bir dene kavanoza iyi oluyor.Kavanozamı perim ben hiç yapmiyorum buzluga atiyorum hep çigden tutmaz diye kapaklari
Sağol kuzucumEllerine sağlık perişimben menemen yapcan sandım kahvaltı için menemenlikmiş bol bereketli olsun afiyetle tüketmek nasip olsun
![]()
![]()
Evvoşum allah razı olsun, hosbuldum buralarıGeçmiş olsun sosyalimhoş geldin
![]()
Sus beBencede o fatura bende olsa koca boşar![]()
Amin perişimEvet kuzum kavonoza çok şükür tutmama gibi bı sorun olmadı bugüne kadar ama ara ara kontrol ediyorum yine.buzluga koymadım bende hiç zaten buzlugumdada yer azaldı kışlık başka şeyler koyuyorum. Sende az al bir dene kavanoza iyi oluyor.
Sağol kuzucum![]()
yok kiiiz kahvaltı için olsa coook isim var dermiyim
.ama yine az almıştım 5 kilo falan 4 kavanoz çıktı ,bikacgun sonra birazdaha aldırıp yapayım .amin kuzucum hep bereketli olsun inşallah yaptığımız şeyleri Rabbim ağız tadı ile yedirmeyi nasip etsin cümlemize
![]()
Ne yemek ne yemek evvoşum, obez oldu kkBenimde netim az kaldı 7 gün sonra yenileneceksadece buraya girebiliyorum sıkıntıdan patladım burasıda çok yiyo ya
![]()