- 4 Kasım 2019
- 27.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.680
- 598
- 29
Canım ablam inşallahİnşallah kuzum güzel haberleri alalımda hep berabercene![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ablam inşallahİnşallah kuzum güzel haberleri alalımda hep berabercene![]()
![]()
![]()
İstemek en büyük adimGünaydınlar kuzum
Umarım rahatçana bırakabilirim bu illeti resmen zarar veriyor bünyeye.
Selamm ya habibimmm
Nevoşum günaydınalr
Hadi bakalım ben deneyim başarılı olayımda sende dene bence yoksa bu illet zararı çoğaltacak bize.
Umarım flüzüm bırakabilirim.![]()
Kuzum benim sağolCanım ablam inşallah![]()
![]()
Kesinlikle öyle.İstemek en büyük adim![]()
Baktım gördüm harikaydı fülüzcanHanimKelesimiGetir abla profiline bak
Hoş eldin yasocan neyibuldun bakalım nasılgidiyor tatil bitmedi demihalaÇok şükür buldum
Selamünaleyküm ahali![]()
Aleykümselam yasoÇok şükür buldum
Selamünaleyküm ahali![]()
Hoş buldum ablamHoş eldin yasocan neyibuldun bakalım nasılgidiyor tatil bitmedi demihala![]()
![]()
Nasıl kaybettin yahuHoş buldum ablam
Topiği kaybetmiştim
Tatilim dün bitti, evimdeyim şimdi
Sen döndün mü?
Uzun süre topiğe girmeyince, bildirimi kaybetmişim ablamNasıl kaybettin yahuevdeyim bende cumartesi döndüm
Neyse gelebldinsonunda yasocanUzun süre topiğe girmeyince, bildirimi kaybetmişim ablam
Son mesajlarıma girip buldum
Dinlenebildin mi bari?![]()
Allaha emanet ol ablacimBen kaçtım hanımlar yarından itibaren yokum pazartesi dönüş kısmetse görüşürüz öpüldünüz![]()
![]()
Abla benim yengemin çocuğu torunundan küçükVerdi gazı bana![]()
Torunada teyze olur nasılsa
Kesğn bırakcam nevoş ya bu sefer çok netim ilaçı bekliyorum yollayacaklar eczaneden.
Hayırdır kuzum nerdeydin neyin varGittiğim yerden hasta olarak geldim, harika![]()