- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Sen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evindeSus befarkındayız heralde o boşamadan ben boşarım olmaz mı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evindeSus befarkındayız heralde o boşamadan ben boşarım olmaz mı
![]()
Nasılsın nane limon iç bal ye bol bolEvvoşum allah razı olsun, hosbuldum buraları![]()
Burası bitiriyo zaten buna kanaat getirdim sosyalimNe yemek ne yemek evvoşum, obez oldu kk![]()
![]()
Kavruldum dimiSen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evinde![]()
Sürüncemeli evvoşNasılsın nane limon iç bal ye bol bol![]()
Ne onla ne onsuz be fülüzüm
MaşallahNe onla ne onsuz be fülüzümne edek nalet olana kadar sürer bu aşk acısı
![]()
Sonlara doğru yazmak yerine sadece okumak gerekiyor evvoş, yoksa 5 10 uçarak gidiyoBurası bitiriyo zaten buna kanaat getirdim sosyalim![]()
Kıyamam dikkat et kendine klima falanmı çarptı sana ne havada sıcak aslındaSürüncemeli evvoşzencefil, adaçayı, sirke, limon,ihlamur
mide isyanda mide ağlamaklı
![]()
Vallaha öyle sesim çıkmazsa bilinki sesizce okuyorumdurSonlara doğru yazmak yerine sadece okumak gerekiyor evvoş, yoksa 5 10 uçarak gidiyo![]()
Klima yok vantilatör yok, hava sıcak, git hasta olKıyamam dikkat et kendine klima falanmı çarptı sana ne havada sıcak aslında![]()
Gün gelir kk yi bile sessize alırız, bize buna yapan hayatındaVallaha öyle sesim çıkmazsa bilinki sesizce okuyorumdur![]()
DeliKlima yok vantilatör yok, hava sıcak, git hasta olvalla tam kafayı siyirmalik
klima olaydı da keyifle altında yataydım bari de içim eriyeydi
![]()
Kavrulmak ne demek filizkoSen boşayamazsin onsuz kavruldun ananin evinde![]()
En azindan sefasını sürdüm cefasini cekiyorum derdim be periskom
Bencede kuzu böyle Sapan saçma bişey olmuşEn azindan sefasını sürdüm cefasini cekiyorum derdim be periskom![]()
Anasinin evinde kocasina hasret kaldi demekKavrulmak ne demek filizko![]()