- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Elalis etiket olmadıEki Görüntüle 2882079 @Elalis misafir kabul ediyor musun altinkum dayım bugün yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elalis etiket olmadıEki Görüntüle 2882079 @Elalis misafir kabul ediyor musun altinkum dayım bugün yarın
Bu yıl Gemlik'te minnak sinekler var yakagan diyorlar ya ondan... bugün yağmur yağdı balkonda rahat oturuyorum da dün fenaydı. İnşallah sorunsuz bir gece geçirirsin canım...Her yerimde intikam için odaya öldürücü taktım,her yeri kapattim
İzleyelim buseferde böyle olsun kuzuBeraber izleyelim
Geçen yıl Ağustos'ta biz de oradaydık. Elalis geçerken kahveye çağırmıştı beniEki Görüntüle 2882079 @Elalis misafir kabul ediyor musun altinkum dayım bugün yarın
İnşallah canım Hiç sevmem tövbeler olsun,kaşınır her yerimBu yıl Gemlik'te minnak sinekler var yakagan diyorlar ya ondan... bugün yağmur yağdı balkonda rahat oturuyorum da dün fenaydı. İnşallah sorunsuz bir gece geçirirsin canım...
Ben de...her bir çeşit silahlanmam var odalarda likit, tablet, sprey....İnşallah canım Hiç sevmem tövbeler olsun,kaşınır her yerim
Teşekkür ederim bu aralar yoğunum gelecek 23 nisanda bir günlüğüne
Küçük NevresteTeşekkür ederim bu aralar yoğunum gelecek 23 nisanda bir günlüğüne
Hoş buldum ablacım nasılsın? zor olanı halledip kalanı kolayca yapmayı düşündüm. Yasaklarda kalktı dışarda iş güç olur illaki tahinin nereye çıkıyordu abla hayırlısı ileHoş geldin Evvacim. Aynı zamanda kolay gelsin. Maşallah erken başlamışsın temizliğe. ben de ufaktan koli buldum kullanmadığım eşyaları kaldırıyorum. Evrene mesaj gönderiyorum bu şekilde inşallah taynim bu yıl olur. Hem hazırlanması kolay olur.
Düğün geçsinde yaparım bir günlükKüçük Nevreste
Anladım cennamAnladın sen onu
Antep'e gelHoş geldin Evvacim. Aynı zamanda kolay gelsin. Maşallah erken başlamışsın temizliğe. ben de ufaktan koli buldum kullanmadığım eşyaları kaldırıyorum. Evrene mesaj gönderiyorum bu şekilde inşallah taynim bu yıl olur. Hem hazırlanması kolay olur.
Tamam bakalım Düğün ne zamandı sahi?Düğün geçsinde yaparım bir günlük
Akıllı kuzumAnladım cennam
Ekimde canım nasipseTamam bakalım Düğün ne zamandı sahi?
Az kalmış canım,hadi hayırlısı insallahEkimde canım nasipse
Soryy perişim püğğğ banaİlahi çok ayıp konuşurken sızılırmı dimdizlak kalmisimya ben düşününce
Baktım cennam bende açılıyorT......l alışveriş sitesi bende açılmıyor,biri bakabilir mi,acaba bende mi açılmıyor sadece