Allah bozmasınÖnceden anlamıyordum bile hangi arada küsmüş, artık masallasi var
Çocuk diyor ki ne kadar geç,o kadar iyiYok canım sancıyı bekliyoruz, gelen giden yok dahanişan da kesildi, anlamadım ben bu işten.
Apartmanda yaşadığından haberi yok .Hadi akşamkiler çocuktu başka zamanda bitmiyor ki gürültü gece gece pat pat birşeyler hiç bitmez ses. Saate bakmadan.geçen gece bir buçukta güm diye bir ses geldi uykumdan fırladım deprem oluyor diye süpürge yapıyor çekyayları güm güm çeke çekeMağarada yaşasınlar bence
Bence de aşkomAllah bozmasınBende şimdi kızmayacağını biliyorum üstüne gidiyorum
Bence bize değil hayata kızıp bize bozuluyor
Aa ,tam deliApartmanda yaşadığından haberi yok .Hadi akşamkiler çocuktu başka zamanda bitmiyor ki gürültü gece gece pat pat birşeyler hiç bitmez ses. Saate bakmadan.geçen gece bir buçukta güm diye bir ses geldi uykumdan fırladım deprem oluyor diye süpürge yapıyor çekyayları güm güm çeke çeke
Öyle aşkomBence de aşkomBirbirimizin huyunu suyunu öğrendik zaten
Yok artik büyüdumAllah bozmasınBende şimdi kızmayacağını biliyorum üstüne gidiyorum
Bence bize değil hayata kızıp bize bozuluyor
Kesinlikle aşkomÖyle aşkom
Alttan almayı idare etmeyi öğrendikAma hakedene
Birde diyor temiz su işte sana bedavaAllah akıl fikir versin
Birde diyor temiz su işte sana bedava
Yok artıkApartmanda yaşadığından haberi yok .Hadi akşamkiler çocuktu başka zamanda bitmiyor ki gürültü gece gece pat pat birşeyler hiç bitmez ses. Saate bakmadan.geçen gece bir buçukta güm diye bir ses geldi uykumdan fırladım deprem oluyor diye süpürge yapıyor çekyayları güm güm çeke çeke
Peki öyle olsunKesinlikle aşkomHak etmeyene zaten selam vermek bile fazla Harika bir his
Öyle aşkomKesinlikle aşkomHak etmeyene zaten selam vermek bile fazla Harika bir his
Manyak mıknatısı var aşkoYaa aşkoher yönden seçilmiş insanım
Rahatlar işte kendinden başkasını düşünmeyip aklına geleni yapıyorlarYok artıkAnnemin üst öyleymiş
Annemler 2 kişi arada alttaki ses oluyor diye geliyordu.Ne ses yapabilirler 70 yaşındaki kadın ile firdefsBirgün alttaki gelmiş o sırada üstteki bir şey yapmış şiddetli ses adam özür dileyip gitmiş.O kadar ses yapıyorki annemin alta gidiyor ses Ambulansta çalışıyorlarmış.Acil servis yani Gece gelip süpürge yapıyor Annem idare eder ama başkalarına ses gidiyor.
Hasta olabilir ya da zor uyuyan çocukRahatlar işte kendinden başkasını düşünmeyip aklına geleni yapıyorlar