Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Hasta olabilir ya da zor uyuyan çocuk🤷🏻‍♀️
Hiç birşey olmasada 12 sen sonra gece dir yani dikkat edilir be aşko işe giden var uyuyan var .
Benim yandaki teyze der mesela torunu gelince ses yapıyor diyorum diyor yanda üç çocuk var birgün onların böyle gürültüsünü duymadım diye bizim için.
Ha istisnai durumlar olur arada idare edilir ama onlar bu rahatlığı huy edinmiş 🤷‍♀️

Ortanca çiçeğim ile markete gittik demin başka marketten de almam gereken vardı acaba dedim elimizdekileri bırakıp mı gitsek yoksa sabah mı bilmem ki anne onun kararını sen verebilirsin ben değil diyor ağzını yüzünü yediğim ya :KK74:

Hiç birşey olmasada 12 sen sonra gece dir yani dikkat edilir be aşko işe giden var uyuyan var .
Benim yandaki teyze der mesela torunu gelince ses yapıyor diyorum diyor yanda üç çocuk var birgün onların böyle gürültüsünü duymadım diye bizim için.
Ha istisnai durumlar olur arada idare edilir ama onlar bu rahatlığı huy edinmiş 🤷‍♀️
Öyle aşkom misafir gelir ya da arada bir durum olur olabilir.Ama bazıları bilmiyor🤷🏻‍♀️Ben hep uyardığım için çocukları bizimde küçükken bile ses olmazdı🤣

E Elif_Eylul ne güzel tost yapıyor🤔

Şimdi gülüyorduk 🥲🥲🤔
Gülüyoruz iste egleniyok🤣🤣
Sana selam vermiyor muyuz🤔
🤏
E Elif_Eylul ne güzel tost yapıyor🤔
Aaa cok guzel olmus canim🤩

X