- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Sana selam vermiyor muyuzPeki öyle olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana selam vermiyor muyuzPeki öyle olsun
Öyle aşkom
Bende kendimden şüphe ettimSana selam vermiyor muyuz
Yine bizi sınıyorBende kendimden şüphe ettim
Hiç birşey olmasada 12 sen sonra gece dir yani dikkat edilir be aşko işe giden var uyuyan var .Hasta olabilir ya da zor uyuyan çocuk
Bence deYine bizi sınıyor
Öyle aşkom misafir gelir ya da arada bir durum olur olabilir.Ama bazıları bilmiyorBen hep uyardığım için çocukları bizimde küçükken bile ses olmazdıHiç birşey olmasada 12 sen sonra gece dir yani dikkat edilir be aşko işe giden var uyuyan var .
Benim yandaki teyze der mesela torunu gelince ses yapıyor diyorum diyor yanda üç çocuk var birgün onların böyle gürültüsünü duymadım diye bizim için.
Ha istisnai durumlar olur arada idare edilir ama onlar bu rahatlığı huy edinmiş
Maşaallah prenseseOrtanca çiçeğim ile markete gittik demin başka marketten de almam gereken vardı acaba dedim elimizdekileri bırakıp mı gitsek yoksa sabah mı bilmem ki anne onun kararını sen verebilirsin ben değil diyor ağzını yüzünü yediğim ya
Son dakika da bile tutuyor kendiniÇocuk diyor ki ne kadar geç,o kadar iyi
Dirençli cocukSon dakika da bile tutuyor kendini
Sağol canımMaşaallah prensese
Gülüyoruz iste egleniyokŞimdi gülüyorduk
Sana selam vermiyor muyuz
Aaa cok guzel olmus canimE Elif_Eylul ne güzel tost yapıyorBuket Yıldırım Sönmez on Instagram: "Listemde ekmek yoktu, ama yine bir yolunu buldum tost yaptım😂 kaydedin lazım olur🍳(not:yumurta kokusu yok, kek gibi kokusu) #yumurta #yumurtalıtarifler #kahvaltı #hamur #sağlıklıbeslenme #sağlıklıtarifler #diyet #
31K likes, 265 comments - buketyildirims on June 25, 2021: "Listemde ekmek yoktu, ama yine bir yolunu buldum tost yaptım😂 kaydedin lazım olur🍳(not:yumurta kokusu yok, kek gibi kokusu) #yumurta #yumurtalıtarifler #kahvaltı #hamur #sağlıklıbeslenme #sağlıklıtarifler #diyet #diyetkahvalti #reels...www.instagram.com
Hosgeldin hosgeldin hosgeldinBen geldim
Ben geldim
Ben geldim
Internetim bittiii
Hosbuldum filizkom, rahat bi nefes alabilirim sonundaHosgeldin hosgeldin hosgeldin
Internetin bittigi kesin belliydi