Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Tabiki tolere etmek gerek, tolere edilmeyecek şey zaten bellidir hani gece 11 de matkap kullanılması gibi misal benim üst komşu sizin orda yaşasa imza toplayıp atarlardı kesin
Cidden atarlar
Ben 10 dan sonra yatak odaları tarafında konuşulmasına,ses yapılmasına karşıyım.Ama ben yapmam yapana karışmam

Cidden atarlar
Ben 10 dan sonra yatak odaları tarafında konuşulmasına,ses yapılmasına karşıyım.Ama ben yapmam yapana karışmam
Benimki yatak odası tarafında gece 12 de bile hart hurt bir şeyler çekip itiyor sürüye sürüye gıcirdatarak ahh ahh ne komşular var. Biraz empati her şeyi çozer bence ama işte bazı insanlarda yok o empati ne yazık ki sultanim

Öyle canım
Ben o konuda evde çok katıyım ya
Laf geleceğine dikkat ederim.Sitede dikdatör dikkat artıyorSen grupta yazılanları görsen

Ooo ondan da var olmaz mı cam balkonum halıları vurdura vurdura silkeler camlarının önünü yıkar
Gece diyor birde çocuk onlar napim ,gece yarısı çocuğun öyle oynamasına kim izin verir tabiki ilk cümlede anlattığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…