- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Korkarlar benden hemsom kaptan bilirOlsun hemso,arada sert yapintesti kırılmadan
Dogru diyorsun bugünkü menulere bakariz cok ceza veresim geldiTabiki farkettim ama çokta kacamak yoktu hepsi guzel yuzdeyle geldi
Cidden atarlarTabiki tolere etmek gerek, tolere edilmeyecek şey zaten bellidir hani gece 11 de matkap kullanılması gibi misalbenim üst komşu sizin orda yaşasa imza toplayıp atarlardı kesin
Tamam bakalimDogru diyorsun bugünkü menulere bakariz cok ceza veresim geldi
Kaptanım hoş geldinYani yaparlarsa cezayi yerler
bu ara kimseye ceza vermiyoruz biz fark ettin mi
Biz bile korkuyoruzKorkarlar benden hemsom kaptan bilir
Hosbuldum abla nasilsinKaptanım hoş geldin
Benimki yatak odası tarafında gece 12 de bile hart hurt bir şeyler çekip itiyor sürüye sürüye gıcirdatarak ahh ahh ne komşular var. Biraz empati her şeyi çozer bence ama işte bazı insanlarda yok o empati ne yazık ki sultanimCidden atarlar
Ben 10 dan sonra yatak odaları tarafında konuşulmasına,ses yapılmasına karşıyım.Ama ben yapmam yapana karışmam
Menu yazarlarken bile kacamaklarda tirsıyolarMasallası hemsom
Takimda benden korkmuyorlar filizden korkuyorlarBiz bile korkuyoruz
Iyiyim bende abla takim sessiz biraz da buraya bakayim dedim Geçen kategoriye cok gelemedim :)İyiyim canımSen nasılsın
Öyle canımBenimki yatak odası tarafında gece 12 de bile hart hurt bir şeyler çekip itiyor sürüye sürüye gıcirdatarak ahh ahh ne komşular var. Biraz empati her şeyi çozer bence ama işte bazı insanlarda yok o empati ne yazık ki sultanim
Ya bu kadar istikrar olması zor olur evet,masallahMenu yazarlarken bile kacamaklarda tirsıyolar
Napalim oyle olmazsak 1.ci olamayiz
Heee vallahi öylesinAzrail gibiyim sanki ben
Evet canım bayağıdır denk gelemedikIyiyim bende abla takim sessiz biraz da buraya bakayim dedim Geçen kategoriye cok gelemedim :)
Aynen canim yoksa herkes yiyor biraksakYa bu kadar istikrar olması zor olur evet,masallah
Ooo ondan da var olmaz mı cam balkonum halıları vurdura vurdura silkeler camlarının önünü yıkarNasil kaçmayım 19 diyorsunnn 19
Ayy kukrişimm geçen gün de benimki balkon tellerini yıkiycam da çamaşırın var mi diye sorayım dedim diye kapıya geldi ilk defa ay ben şok, şarıl şarıl balkon pencere kenarı yıkardı da bi gün olsun inip böyle sormamıştı gözlerim yaşardıdiyecektim balkonu boşverde siz geceleri napıyorsunuz bacım taak taak taakk devamlı ses geliyor diye neyse dedim kapıma gelmiş bu büyük bir medeniyet adımı