Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki sever seni hemsocanÇocuklar beni sever,bence iyi anlaşırız
Olsun detoks varsa yaparızBu senin bildiğin detoxlardan değil kaptan
O iş bendeeGörürsünTabiki sever seni hemsocan
Ama iste benimki olunca söz konusu
Sen de bırakıp gitme kaptan ,boşverOlsun detoks varsa yaparız
Bizde mi girsek detoksa biraz kafamız rahatlarHeee internet detoksuna girdi millet uyelik iptali yapiyolar
Hep detoks diyet aklimiza.geliyo buraya gelince bile dime kaptanimOlsun detoks varsa yaparız
Yakinda bende gircem detoxaBizde mi girsek detoksa biraz kafamız rahatlar
Köydeyim zaten bahcelerle vakit geçiririm
Tek sosyal hesabim kapatmam burayi daSen de bırakıp gitme kaptan ,boşver
Zaten tek başlarına kaçamak kaçamak üstüne yaparlarTek sosyal hesabim kapatmam burayi da
Filiz var ya kacamak yapamazlarZaten tek başlarına kaçamak kaçamak üstüne yaparlar
Filiz kacamak yapar onlar yapamazFiliz var ya kacamak yapamazlar
Tabiki tolere etmek gerek, tolere edilmeyecek şey zaten bellidir hani gece 11 de matkap kullanılması gibi misal benim üst komşu sizin orda yaşasa imza toplayıp atarlardı kesinBize özel uyarı hiç gelmedi ama oluyor80 daire olunca her kafadan bir sesBenim çocuklarım büyük,küçük çocuğu olanları hoş görmek lazım
Yani yaparlarsa cezayi yerlerFiliz kacamak yapar onlar yapamaz
Ya o da onlara uyar,o da yaparsaFiliz var ya kacamak yapamazlar
Tabiki farkettim ama çokta kacamak yoktu hepsi guzel yuzdeyle geldiYani yaparlarsa cezayi yerler
bu ara kimseye ceza vermiyoruz biz fark ettin mi
Çay saati uyanış oldu resmenYani yaparlarsa cezayi yerler
bu ara kimseye ceza vermiyoruz biz fark ettin mi
Filiz günlük 20-30 bin adim atiyor eritir yedikleriniYa o da onlara uyar,o da yaparsa
Olsun hemso,arada sert yapin testi kırılmadanTabiki farkettim ama çokta kacamak yoktu hepsi guzel yuzdeyle geldi
Doğru,hemsomun maşallahı varFiliz günlük 20-30 bin adim atiyor eritir yediklerini