Et tava pilav cacık yaptımOhh anne kız sefaniz olsun
Nerde esin kuzu. Aman hafif şeyler yap kuzum yaparsanda. çorba yapacaktım bu sıcakta ne çorbası dedim
Abidin olsun diycem abla başka yememOhh anne kız sefaniz olsun
Nerde esin kuzu. Aman hafif şeyler yap kuzum yaparsanda. çorba yapacaktım bu sıcakta ne çorbası dedim
Yarınada kalıren azından yemek..Et tava pilav cacık yaptımdedim evin beti bereketi kaçmasın yapayım ama yenmiyecek galiba eşim su bayisi işletiyor perişim çok yoğun bu aralar genelde evde yer yakın olduğu için bugün gelmedi
Evet abla dolaba atıcam yoksa bozulur.Yarınada kalıren azından yemek..
Kuzum ben öyle çok falan kaldığı zaman buzluğa koyuyorum yemekleri bir kapta daha sonra çıkartıp isitiyorum ,Hani bikacgun içinde yenmeyecek olursa .Et tava pilav cacık yaptımdedim evin beti bereketi kaçmasın yapayım ama yenmiyecek galiba eşim su bayisi işletiyor perişim çok yoğun bu aralar genelde evde yer yakın olduğu için bugün gelmedi
Yarına rahatsın işte ne güzelEvet abla dolaba atıcam yoksa bozulur.
Bende yaprım onu çorba bile oluyor dolma öyle.Kuzum ben öyle çok falan kaldığı zaman buzluğa koyuyorum yemekleri bir kapta daha sonra çıkartıp isitiyorum ,Hani bikacgun içinde yenmeyecek olursa .
Yarına falan yersiniz ozaman.
Akşam yendiği kadar gerisi zaten dolaba perişimKuzum ben öyle çok falan kaldığı zaman buzluğa koyuyorum yemekleri bir kapta daha sonra çıkartıp isitiyorum ,Hani bikacgun içinde yenmeyecek olursa .
Yarına falan yersiniz ozaman.
Allah razı olsun ablammÇayda getirirm sana üşürsen içersin
Aynen ablacımYarına rahatsın işte ne güzel
Yollasan neolur yaniiii
Keyfine bak yarın yemek derdide yokAynen ablacım
Evet abla kalan dolmayi koymuştum dün çıkardım yedik daha .Bende yaprım onu çorba bile oluyor dolma öyle.
Afiyet balAkşam yendiği kadar gerisi zaten dolaba perişim
Ablaaa olur tabikisiYollasan neolur yaniiii
Keyfine bak yarın yemek derdide yok