- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aman yaptim biseyler beklenti yuksek olmasin sicakta cok zorYok fuluzum buseferlik böyle olsun .neler yaptın konun acilsada görsek
Ben 4 gün sonra bi yemek yapayım dedim çin işkencesi gibiydi daha yapmam gelmedi zaten eşimEvet kuzu valla yemek yapasim bile gelmiyor inanirmisin buğur buğur terliyorum
Benide alsana ablaaaaaaSağol pericim teşekkürler benmde çok ihtiyacım vardı zaten.
Cohzeeel olaaarEvet palmiye onlar bağlarız seni oraya uçamazsın
Merak ettim bak açtın mıAman yaptim biseyler beklenti yuksek olmasin sicakta cok zor
Yol uzun arabaylamı geleceksiniz oraya.Oh maşallah ❤ içinde sanırım abla eşimin boşluğu vardı öyle değerlendirelim dedik daha önce günü birlik gitmiştim hiç bişey anlamadım bu kez gezeriz
Arada girip bakıyom senin konu açıldı mı diyeAman yaptim biseyler beklenti yuksek olmasin sicakta cok zor
Heeee ama yok halaaaaMerak ettim bak açtın mı
Arada yoklamaya gelirim seniCohzeeel olaaar
Hadiyaaaa cokta şeyetme sen 4 tabak catal kaşık isteArada girip bakıyom senin konu açıldı mı diyeçok büyük heyecan içindeyim
Evet abla arabayla tantuni yemeden dönmem zatenYol uzun arabaylamı geleceksiniz oraya.
Bol bol tantuni yiyin bide ciğer ve kuzu şişi çok meşhur
Tamam ablacımFarklı fiat veriyorlarda ondan,birde dizini sarsın yumuşak olanlarıda var onlardan alma .
Ohh anne kız sefaniz olsunSağol pericim teşekkürler benmde çok ihtiyacım vardı zaten.
Nerde esin kuzu. Aman hafif şeyler yap kuzum yaparsanda. çorba yapacaktım bu sıcakta ne çorbası dedimBen 4 gün sonra bi yemek yapayım dedim çin işkencesi gibiydi daha yapmam gelmedi zaten eşim
Açılsada görsekHeeee ama yok halaaaa
teşekkür ederimm canımmAz kalmış ha kolay gelsin bekliyoruz
Kız olur mu öyle, o kadar küçümseme. Kaç çeşit yaptın, emek verdin o kadar. Hatta Eylül bile yaptı daha ne olsunHadiyaaaa cokta şeyetme sen 4 tabak catal kaşık iste
nevroş çay istiyorVallaaa visne suyu koydum
Olduğu kadar artık fuluzum ama dokturmussundur sen eminimAman yaptim biseyler beklenti yuksek olmasin sicakta cok zor
Ahvalim nasıl diyeArada yoklamaya gelirim seni
Aynen yanındada salataları filan acayip güzel oluyor,yenişehirde abidin tantunşcisi var ona gidin çok güzel oluyor.Evet abla arabayla tantuni yemeden dönmem zatenkuzu şiş yemedim ama severim onuda yeriz nasip olursa
Tamam minnoşumTamam ablacım
Öğrenciylende yapıyorduk öyleOhh anne kız sefaniz olsun
Nerde esin kuzu. Aman hafif şeyler yap kuzum yaparsanda. çorba yapacaktım bu sıcakta ne çorbası dedim