- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Ana yurecigiBak kıyamam biede gördğnmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ana yurecigiBak kıyamam biede gördğnmü
Ben sana oy vermemyapmasak ne olurki canım
bende tm onu düşündüm bu sıcak ta ne çayı
Çok rahat oluyor o zamanEvet abla kalan dolmayi koymuştum dün çıkardım yedik daha .
Afiyet bal olsun evvosuum
4 ünde netim gelecek diyordu@ASSOSyal nerde gene netimi bitti acep.
Valla öyleAna yurecigi
Kapak neyim olsaydı verseydim4 ünde netim gelecek diyordu
2günü var daha,eve bağlatsa keşke rahateder o kadrada dedim ona ..4 ünde netim gelecek diyordu
yağlı köfte yapıcam amaBen sana oy vermem
Olmadığı kesin kare borcama dokmek yerine uzun borcama döktum eylul zaten basli basinca bir olay hersey üst üste geliyo diyorumya bazen yaptigin seyler olmayabiliyo bundada vardır bir hayirE Elif_Eylul ağlayan keki sen almissin ilk sordugumdu neyseki pek dadlu olmuş
Bumu olmamış kuzuOlmadığı kesin kare borcama dokmek yerine uzun borcama döktum eylul zaten basli basinca bir olay hersey üst üste geliyo diyorumya bazen yaptigin seyler olmayabiliyo bundada vardır bir hayir
Malzeme az uzun borcama neden koyarsin desene periBumu olmamış kuzu
Daha nasıl olacaktı acaba sunum bile çok güzel olmuş
Biraz ince olmuş evet ama gayette güzel olmuş haksızlık etmeMalzeme az uzun borcama neden koyarsin desene peri
Kiz biliyorum iste diyorumya ayagimin altinda biri olunca kafam karisiyoBiraz ince olmuş evet ama gayette güzel olmuş haksızlık etme
Kafanı yirim boşver minnak huplettiyse gerisi teferruat olmuş olmuşolmusla ölmüşe çare yokKiz biliyorum iste diyorumya ayagimin altinda biri olunca kafam karisiyo
Aklımı almayağlı köfte yapıcam ama
çay saati için misafir çağırdım ya biliyor musunAklımı alma
İyiymişçay saati için misafir çağırdım ya biliyor musun
BEN DAHA İYİ YAPICAM