Türübünden izliycen yaniCiceeeem
Kuzu buseferlik seyirci ve oylayici taraftayim alacağım çayımı bakacağım keyfime
Palmiyemi diyolar o ağaçlara kendimi onlara zincirlersem belkim olabilitesi olabilir ablaİyi serinletir yandan yandan
Az kalmış ha kolay gelsin bekliyoruzmecbur yapıcaz artık benim çayla aram yok pazar günü hazırlıcam masamı
Aynen evvosum zevkli olazakkk izlemekTürübünden izliycen yani❤
Yok fişne suyu koyacaz
Vallaaa visne suyu koydumtamam ya tamam yaparız
Sen ciddimisin katilmadinmiAynen evvosum zevkli olazakkk izlemek
Çokta merak ediyorum valla dopdolu bir yarışma olacak
Vay kız kıza tatil demek bol keyifli geçsin inşallahEvet kızımla beraber havaalanında buluşcaz şimdi rezervazyon işini halleledecek.
Evet palmiye onlar bağlarız seni oraya uçamazsınPalmiyemi diyolar o ağaçlara kendimi onlara zincirlersem belkim olabilitesi olabilir abla
Ağız yüz biraz kayar ama uçup gitmekten iyidir
Bende kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam diye cidden acayip sıcakAynen evvosum zevkli olazakkk izlemek
Çokta merak ediyorum valla dopdolu bir yarışma olacak
Ciddiyim kiiz niye şaşırdınSen ciddimisin katilmadinmi
Hadi beVallaaa visne suyu koydum
Aaa nebilim belkide gelince almissindir dedimCiddiyim kiiz niye şaşırdın
Ana kız torun bu sefer iyi oldu kocalar yok bu sefer.Vay kız kıza tatil demek bol keyifli geçsin inşallahablacım bizde mersine gidiyoruz tatil için değilde değişiklik olsun diye biraz gezip gelicez allah nasip ederse
Vallahaaa kız kankirmizi yani tavsan kanı visne sularim varHadi be
Evet kuzu valla yemek yapasim bile gelmiyor inanirmisin buğur buğur terliyorumBende kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam diye cidden acayip sıcak
Yerimizede yapın tatil abla bool eğlenceli dinlenmeli geçsinEvet kızımla beraber havaalanında buluşcaz şimdi rezervazyon işini halleledecek.
Oh maşallah ❤ içinde sanırım abla eşimin boşluğu vardı öyle değerlendirelim dedik daha önce günü birlik gitmiştim hiç bişey anlamadım bu kez gezerizAna kız torun bu sefer iyi oldu kocalar yok bu sefer.
Ne güzel mersinin dışındamı kalacaksınız silifke tarafarı filan
Yok fuluzum buseferlik böyle olsun .neler yaptın konun acilsada görsekAaa nebilim belkide gelince almissindir dedim
Vay be oda kırmızı ki olmuşturVallahaaa kız kankirmizi yani tavsan kanı visne sularim var
Sağol pericim teşekkürler benmde çok ihtiyacım vardı zaten.Yerimizede yapın tatil abla bool eğlenceli dinlenmeli geçsin