• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Ohh anne kız sefaniz olsun🤩😘😘

Nerde esin kuzu. Aman hafif şeyler yap kuzum yaparsanda. çorba yapacaktım bu sıcakta ne çorbası dedim😁
Et tava pilav cacık yaptım 🤦🏼‍♀️ dedim evin beti bereketi kaçmasın yapayım ama yenmiyecek galiba 🤷🏼‍♀️ eşim su bayisi işletiyor perişim çok yoğun bu aralar genelde evde yer yakın olduğu için bugün gelmedi 😑

Et tava pilav cacık yaptım 🤦🏼‍♀️ dedim evin beti bereketi kaçmasın yapayım ama yenmiyecek galiba 🤷🏼‍♀️ eşim su bayisi işletiyor perişim çok yoğun bu aralar genelde evde yer yakın olduğu için bugün gelmedi 😑
Yarınada kalıren azından yemek..

Kuzum ben öyle çok falan kaldığı zaman buzluğa koyuyorum yemekleri bir kapta daha sonra çıkartıp isitiyorum ,Hani bikacgun içinde yenmeyecek olursa .
Yarına falan yersiniz ozaman.

Kuzum ben öyle çok falan kaldığı zaman buzluğa koyuyorum yemekleri bir kapta daha sonra çıkartıp isitiyorum ,Hani bikacgun içinde yenmeyecek olursa .
Bende yaprım onu çorba bile oluyor dolma öyle.

Akşam yendiği kadar gerisi zaten dolaba perişim 🤗

Back