- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Net akşam oldu kuzum azcik girdim sonra kız aldi oyuna daldı bitirdi sarji sıcakta elime tel almak bilemde gelmedi.Bende size kıyamiyrummmm perişim nerelerdeydin
Napiyon nasilsin istediğin tarifi Aldinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net akşam oldu kuzum azcik girdim sonra kız aldi oyuna daldı bitirdi sarji sıcakta elime tel almak bilemde gelmedi.Bende size kıyamiyrummmm perişim nerelerdeydin
Medicallerden al fiatları farklı oluyor,bide çeşitli onlar ona göre al.alayım abla o ahalde eczanede bulur muyum yoksamedicalcilere mi gidim
yapmasak ne olurki canımÇaysız olur mu kız
bende tm onu düşündüm bu sıcak ta ne çayıYok fişne suyu koyacaz
Sen demiştin netim yok diyede yinede üzüldük dün yoktun diye aldım aldım istediklerimi sende aldın mı tarifNet akşam oldu kuzum azcik girdim sonra kız aldi oyuna daldı bitirdi sarji sıcakta elime tel almak bilemde gelmedi.
Napiyon nasilsin istediğin tarifi Aldinmi
tamam ablacım teşekkür ederimMedicallerden al fiatları farklı oluyor,bide çeşitli onlar ona göre al.
Çaysız olmaz içmesekte o bardak dolacakyapmasak ne olurki canım
bende tm onu düşündüm bu sıcak ta ne çayı
Bilmem mi hiç,2 yıl kıbrısta yaşadık biz ağustosta oradayız kısmetrse sideye geliyorum.Abla anlatılmaz yaşanır
Allah iyiliğini versin minnoşNevreste canım şimdi bu çay ya çay yapmak zorunda mıyız
Eneeem uçar giderim tovbesteyşınn
tamam ya tamam yaparızÇaysız olmaz içmesekte o bardak dolacak
Rica ederim minnoşum dizini koror hiç değilse.tamam ablacım teşekkür ederim
perim belki zorunlu değildir dedim hem topluca öğrendikAllah iyiliğini versin minnoş
birkaç yere sorarım abla bakalımRica ederim minnoşum dizini koror hiç değilse.
El bilekliğimi 75 liraya aldım.
İyi serinletir yandan yandanAllah iyiliğini versin minnoş
Tatilemi yoksa ablaBilmem mi hiç,2 yıl kıbrısta yaşadık biz ağustosta oradayız kısmetrse sideye geliyorum.
CiceeeemSen demiştin netim yok diyede yinede üzüldük dün yoktun diye aldım aldım istediklerimi sende aldın mı tarif
İstersen yapmatamam ya tamam yaparız
Farklı fiat veriyorlarda ondan,birde dizini sarsın yumuşak olanlarıda var onlardan alma .birkaç yere sorarım abla bakalım
İyi ettin Minnosum sayende aydınlandikkperim belki zorunlu değildir dedim hem topluca öğrendik
Evet kızımla beraber havaalanında buluşcaz şimdi rezervazyon işini halleledecek.Tatilemi yoksa abla
mecbur yapıcaz artık benim çayla aram yok pazar günü hazırlıcam masamıİstersen yapma