Sonuç önemliDağıtıma çıktı diye mesaj geldi
Şaşırdıkmı tabiki hayırGeçen haftalarda trendyol 2 siparişimi pttye vermişti ikiside geri iadeye gitti
Kraliçem yok ya... İlla bişi çıkarPTT bizi şaşırtıyor
Teslim edilene kdar inanmamBen daha evvel hiç sıkıntı yaşamamıştım, hep eve geliyordu. 1-2 ay kadar evvelBal0ncuk bana bir şeyler yolladı, gelemedi bir türlü, gidip şubeden teslim aldım.
Şimdi siparişim bu kadar hızlı dağıtıma çıkınca şaşırdık
Hanım bacım ümitsiz olunca üzüldüm. Aşilara güveniyorum inşallah normalleşme kısa sürmez yasomAşılar iyi gittiği için kapanmaz diyorlar ama
HayırlısıylaGünaydınlar hocam nasılsın
Sağlıcakla dnyaya gelsinde
Gelirgelir az kalmıştır
Bana da öyle geldi canım...Sonuç önemli
Şaşırdıkmı tabiki hayır
Kraliçem yok ya... İlla bişi çıkar
Teslim edilene kdar inanmam
Gelirse hemen fotoğraflı etiket yapacağım kuzuSonuç önemli
Şaşırdıkmı tabiki hayır
Kraliçem yok ya... İlla bişi çıkar
Teslim edilene kdar inanmam
İnşallah ablacımHanım bacım ümitsiz olunca üzüldüm. Aşilara güveniyorum inşallah normalleşme kısa sürmez yasom
Dilime dolandı bu benim hep söylüyorum durup durup aman saçı bile güzel
Allah iyilik versin cennam bende iyiyim çok şükürGunaydin canım iyiyim,sen nasılsın?
Hastayım adama,Kobra MuratDilime dolandı bu benim hep söylüyorum durup durup aman saçı bile güzel
Allah daim etsin kuzumAllah iyilik versin cennam bende iyiyim çok şükür
D) HepsiGelin hangisi
Amin tatlım.Amin cennam cümlemizi inşallah
Canısı muayeneden ciktimmmm bağırsaklar çalışmaya az kalmış bu gece şans veriyorum çocuğun haraketlerini çok iyi kontrol et olmadı yarın 7.30da doğum var dedi
0 gün geçti diyor altta daCanısı muayeneden ciktimmmm bağırsaklar çalışmaya az kalmış bu gece şans veriyorum çocuğun haraketlerini çok iyi kontrol et olmadı yarın 7.30da doğum var dedi
Günaydınlar kuzum iyiyim sağol sen nasılsın,tatil kesnleşti geliyoruz oraya kısmetse.Günaydın ablacım nasılsın
Bak gör hocam daha öncede yaşamadıkmı.İki ay özgürlük sonra yine mi icerideyiz
Bayram sonu vakalar artacak yineHanım bacım ümitsiz olunca üzüldüm. Aşilara güveniyorum inşallah normalleşme kısa sürmez yasom
Aynen .Hayırlısıyla