- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Çok şükür kuzum, iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın yasom nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kuzum, iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın yasom nasılsın
Daim olsun yasom çok şükür bende iyiyimÇok şükür kuzum, iyiyim. Sen nasılsın?
Cümlemiz için inşallah kuzuDaim olsun yasom çok şükür bende iyiyim
Ablaaaaaaaaa ben şokkkkkŞok şok şok
Bal0ncuk
Cuma günü netten alışveriş yaptım, PTT kargoya vermişler. Ve şimdi dağıtıma çıktığı mesajı geldi Eki Görüntüle 2882649
Dağıtıma çıktı diye mesaj geldiAblaaaaaaaaa ben şokkkkk
Acaba bugn gerçekren gelirmi?
Geçen haftalarda trendyol 2 siparişimi pttye vermişti ikiside geri iadeye gittiAblaaaaaaaaa ben şokkkkk
PTT bizi şaşırtıyorAblaaaaaaaaa ben şokkkkk
Şubede mi beklettilerGeçen haftalarda trendyol 2 siparişimi pttye vermişti ikiside geri iadeye gitti
Gözün aydın bayramı 2 kurban yapDağıtıma çıktı diye mesaj geldi
Aynen dağıtıma çıkarıp dağıtmadan şubeye gönderdiler bende asistana dedim ptt'yle ilişkimi kesin tamam dediŞubede mi beklettiler
Ben daha evvel hiç sıkıntı yaşamamıştım, hep eve geliyordu. 1-2 ay kadar evvel Bal0ncuk bana bir şeyler yolladı, gelemedi bir türlü, gidip şubeden teslim aldım.PTT bizi şaşırtıyor
Hep iyi olalım hocamÇok iyiyim teşekkür ederim.
Normale dönüyoruz ya çok şükür. Sevdiklerimizden güzel haberler almak daha iyi hissettiriyor sanırım. Sen de hep iyi sağlıklı ol inşallah...
Hadi bakalım ptt şaşırttı seni bugünAynı gün çok şey aldım ablam, diğer kargo şirketlerininki pazar günü geldi
Doğal sinek kovucu ve koruyucu spreyler aldım tatil için, bir onlar gelmemişti. Bugün geliyormuş
Güaydınla rkuzumGünaydınlar
Bu ay çok kurban işimiz var, ona girişemeyizGözün aydın bayramı 2 kurban yap
Günaydın ablacım nasılsınHep iyi olalım hocam
Buna ben inanmıyorum hocam tamda yaz dönemndeyiz,birde bayram var sonrasını merak ediyorum.
Hadi bakalım ptt şaşırttı seni bugün
Güaydınla rkuzum
Şükür namazı kıl kafidirBu ay çok kurban işimiz var, ona girişemeyiz
İki ay özgürlük sonra yine mi icerideyizHep iyi olalım hocam
Buna ben inanmıyorum hocam tamda yaz dönemndeyiz,birde bayram var sonrasını merak ediyorum.
Hadi bakalım ptt şaşırttı seni bugün
Güaydınla rkuzum
Şükür namazı kıl kafidir
Aşılar iyi gittiği için kapanmaz diyorlar amaİki ay özgürlük sonra yine mi icerideyiz
Dediğin gibi siparişleri genelde şubede bekletiyorlar ...Ben daha evvel hiç sıkıntı yaşamamıştım, hep eve geliyordu. 1-2 ay kadar evvel Bal0ncuk bana bir şeyler yolladı, gelemedi bir türlü, gidip şubeden teslim aldım.
Şimdi siparişim bu kadar hızlı dağıtıma çıkınca şaşırdık