- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Sağlıcak la dünyaya gelsin annesi hayırlısı olsun .Canısı muayeneden ciktimmmm bağırsaklar çalışmaya az kalmış bu gece şans veriyorum çocuğun haraketlerini çok iyi kontrol et olmadı yarın 7.30da doğum var dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcak la dünyaya gelsin annesi hayırlısı olsun .Canısı muayeneden ciktimmmm bağırsaklar çalışmaya az kalmış bu gece şans veriyorum çocuğun haraketlerini çok iyi kontrol et olmadı yarın 7.30da doğum var dedi
Allah iyilik versin ablacım bende iyiyim çok şükür süper hayırlısı ile gelin işallahGünaydınlar kuzum iyiyim sağol sen nasılsın,tatil kesnleşti geliyoruz oraya kısmetse.
Bak gör hocam daha öncede yaşamadıkmı.
Bayram sonu vakalar artacak yine
Aynen .
Hayırlısıyla gelsin inşallahCanısı muayeneden ciktimmmm bağırsaklar çalışmaya az kalmış bu gece şans veriyorum çocuğun haraketlerini çok iyi kontrol et olmadı yarın 7.30da doğum var dedi
İnşallah kuzum,havaalanında buluşcaz oradanda gidiş var tabi bakacaz ona artık.Allah iyilik versin ablacım bende iyiyim çok şükür süper hayırlısı ile gelin işallah
Teşekkür ederim yaaa sonunda kavuşacağımSağlıcak la dünyaya gelsin annesi hayırlısı olsun .
Nsıl heyecan vardır demi,güzel haberlerini alalım bir an önceTeşekkür ederim yaaa sonunda kavuşacağım
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsinde, içeride yapmadan yakalasınlarCanısı muayeneden ciktimmmm bağırsaklar çalışmaya az kalmış bu gece şans veriyorum çocuğun haraketlerini çok iyi kontrol et olmadı yarın 7.30da doğum var dedi
Vallaha psikolojim bozulduydu çok bunaldiydim. Nişan geldi sancı yok haraket azaldı falan üzülüyordum. Şuan çok mutluyum.Nsıl heyecan vardır demi,güzel haberlerini alalım bir an önce
Sistem doğurttu0 gün geçti diyor altta daHayirlisi olsun canım
Sıkıntısız buluşursunuz inşallah ablacımİnşallah kuzum,havaalanında buluşcaz oradanda gidiş var tabi bakacaz ona artık.
Evet ya ahaah baktı bebe ortada yokSistem doğurttu
Doktor biliyor vakti zamanını nede olsa.Vallaha psikolojim bozulduydu çok bunaldiydim. Nişan geldi sancı yok haraket azaldı falan üzülüyordum. Şuan çok mutluyum.
Rötar yapmasında aramızda çok süre farkı yok neyseki. ben beklerim zaten sorun değil.Sıkıntısız buluşursunuz inşallah ablacım
Hello hello hellooooo ciceeeeemmm, ben geldimmmmASSOSyal geldimi neti bitmişt ya
Hoş geldinn çcemmmm,ben sana ne dedim bağlat şu neti eve demedim mi sana daha ne duruyoyon öyle rahat rahat takılırsın işteHello hello hellooooo ciceeeeemmm, ben geldimmmm
Yapmaz inşallah abla birinizden birş erken gider mutlaka ❤Rötar yapmasında aramızda çok süre farkı yok neyseki. ben beklerim zaten sorun değil.
Günaydınlarrrr çicemmmmmGünaydın tünaydın beybitolaaarrrim