Hoş bulduk bende sizi özledimHoş geldinözledik
Neler yaptınız bahçede? Nasıl geçti gününüz?Hoş bulduk bende sizi özledim
Sağ olsunlar beni.çok yormadılar ama ben duramıyorum.Nevoşum yormadın dimi kendini
Çok yorucu ama çok eğlenceliydiNeler yaptınız bahçede? Nasıl geçti gününüz?
Enerjinizi atmışsınızdır. Keşke bizimde bir bahçemiz olsada gidip toprakla uğraşsakÇok yorucu ama çok eğlenceliydi
İyi geceler canımİyi geceler hanımtoşlar, nasılsınız bakalım görüşmeyelisofralar geliyor ,çok da güzel hepsi çok güzel bir kategori olacak, şimdiden belli oldu
Bizim bahçemiz var çok şükürEnerjinizi atmışsınızdır. Keşke bizimde bir bahçemiz olsada gidip toprakla uğraşsak
İyi geceler canımben iyiyim sen nasılsın
Çok güzeller. Afiyetle tüketinSağ olsunlar beni.çok yormadılar ama ben duramıyorum.Ağır olmayan hafif işler yaptım
Kayısıları islim sonrası çekirdeklerini çıkartıyoruz.Biraz ondan yaptık
Eki Görüntüle 2882491
İyiyim canım ben de ,yoğun bir hafta sonu oldu, toparlanmakla, valiz hazırlamakla, yolluk bir şeyler yapmakla geçti zamanım ,yarın yola çıkıyoruz Allahın izniyleEnerjinizi atmışsınızdır. Keşke bizimde bir bahçemiz olsada gidip toprakla uğraşsak
İyi geceler canımben iyiyim sen nasılsın
Allah bozmasınBizim bahçemiz var çok şükürEskiden yok gibiydi
Muhabbetimizde güzelÇok güzel bir gün geçirdik
Hayırlı yolculuklar şimdidenİyiyim canım ben de ,yoğun bir hafta sonu oldu, toparlanmakla, valiz hazırlamakla, yolluk bir şeyler yapmakla geçti zamanım ,yarın yola çıkıyoruz Allahın izniyle
Off hepsini yerim kiSağ olsunlar beni.çok yormadılar ama ben duramıyorum.Ağır olmayan hafif işler yaptım
Kayısıları islim sonrası çekirdeklerini çıkartıyoruz.Biraz ondan yaptık
Eki Görüntüle 2882491
Caniimm hayırlı yolculuk tatile dimiİyiyim canım ben de ,yoğun bir hafta sonu oldu, toparlanmakla, valiz hazırlamakla, yolluk bir şeyler yapmakla geçti zamanım ,yarın yola çıkıyoruz Allahın izniyle
Öyle yaptım zatenOff hepsini yerim kiiçi rahat etmez nevoşun kıpırdamadan çalışsaydın
Sağ ol canımAllah bozmasın
Mışıl mışıl uyuyacaksın ınş nevoşumÖyle yaptım zatenBakalım gece ne olacak