- 16 Ağustos 2010
- 293.181
- 603.207
- 43
İnşaallah canımMışıl mışıl uyuyacaksın ınş nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımMışıl mışıl uyuyacaksın ınş nevoşum
Çok teşekkür ederim Evvacim inşallah
Ablacım inşallah gönlünüzden geçn hayırlısıyla nasip olur
Cennam
Moralini bozma yeniden yap belki daha güzel olucakYaptım ama güzel olmadı
Ne güzel olmadıYaptım ama güzel olmadı
Kuzum
Ablacım inşallah gönlünüzden geçn hayırlısıyla nasip olur
Cennam
İçime sinmedi yenisini yapmayı düşünüyorum, fırsatım olur umarımMoralini bozma yeniden yap belki daha güzel olucak
Doğum günü pastamNe güzel olmadı
Sağ ol aşkomAşkom,maşallah size Nevreste
Hayırlısı olsun bakayım nasıl olduİçime sinmedi yenisini yapmayı düşünüyorum, fırsatım olur umarım
Doğum günü pastam
Bence olur,üzme kendiniİçime sinmedi yenisini yapmayı düşünüyorum, fırsatım olur umarım
Doğum günü pastam
Rezalet abla ya hiç göstermeyimHayırlısı olsun bakayım nasıl oldu
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Aradan çıktı diye sevinmiştim jenna daha yarın yapılacak 3 tarifim vardı yetiştirebilirsem tekrar yapcam pastayı daBence olur,üzme kendini
Belki sana öyle gelmiştirRezalet abla ya hiç göstermeyim
Sağlık olsun,sıkma canınıAradan çıktı diye sevinmiştim jenna daha yarın yapılacak 3 tarifim vardı yetiştirebilirsem tekrar yapcam pastayı da
Yok abla görünen köy resmen normalde yaptığım pastaları biliyorsun, bu pasta bile olmadı yani krema sıkma torbası patladı, sonra buzdolabï poşetiyle yapmaya çalıştım her yerden patladı o da olmadıBelki sana öyle gelmiştir
Sıkmıyom artık boşverdimSağlık olsun,sıkma canını
En güzeli be DediyyyySıkmıyom artık boşverdim
Hayırlısı olsunYok abla görünen köy resmen normalde yaptığım pastaları biliyorsun, bu pasta bile olmadı yani krema sıkma torbası patladı, sonra buzdolabï poşetiyle yapmaya çalıştım her yerden patladı o da olmadı
Aynen jennaEn güzeli be Dediyyyy
Hiç hayırlı olmadı ablaHayırlısı olsun