- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sagol canimAfiyet olsun canım
Sen de sağol canımSagol canim
Ne yedinSorma iyi oldu canim
Vallaha bisey yemedim corba ictim bide karalahana yemegi yedimNe yedin
Olmuştur olmusturYani şimdi o kadar pasta yapmam ama en önemli gündeki pastanın güzel olmaması
Neysem bidaha olmasın
Ablacım inşallah gönlünüzden geçn hayırlısıyla nasip olurEn doğrusunu yapıyorsun çok yorulmadan yavaş yavaş bitirirsin. Antalya ve en yakın ilçeleri var aklımda canım...
Cennam
Yok kız valla olmadıOlmuştur olmustur
Oluyo canimya bende şansizim o konudaYok kız valla olmadısıkma pompası patladı, buzdolabı poşetiyle sıkmaya çalıştım o da patlıyo sağdan soldn çıkıyo falan hiç olmadı yani böyle bi günde
Aynen biliyorum sende de oluyorOluyo canimya bende şansizim o konuda
Yaptınmı kiYani şimdi o kadar pasta yapmam ama en önemli gündeki pastanın güzel olmaması
Ne olduAynen biliyorum sende de oluyorama tam gününde de olmaz ki sinirlerim bozuldu
Doğum günü pastası yaptım, normalde güzel olur ama bu sefer hiç güzel olmadıNe oldu
Aman bee canım nasılsa öyle böyle mideye gidecek yiyin gitsinDoğum günü pastası yaptım, normalde güzel olur ama bu sefer hiç güzel olmadısıkma pompası patladı, buzdolabı poşetiyle sıkmaya çalışınca o da her yerinde patladı hiçbir şeye benzemedi
Sağlık olsun canımDoğum günü pastası yaptım, normalde güzel olur ama bu sefer hiç güzel olmadısıkma pompası patladı, buzdolabı poşetiyle sıkmaya çalışınca o da her yerinde patladı hiçbir şeye benzemedi
Kız bu sinirli halimle güldürdün heAman bee canım nasılsa öyle böyle mideye gidecek yiyin gitsin
MaalesefSağlık olsun canımBazen aksilikler olabiliyor
Genelde hep olmayacak zamanda olur zatenMaaleseftam da gününü bulmasa