Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya evden mi kaçsam cancağzımHakkındır ama o kadar kosturdun dünden beri Allah daha iyi etsin cancağızım
Aynen öyle hemsom ,bin şükür bugünümüze
Amin cancağızım Bence de kaç,yoksa her hafta ihale sana kalacak gibi görünüyorHaftaya evden mi kaçsam cancağzım
Cümlemizi inşallah
Hışrım çıktı resmenAmin cancağızım Bence de kaç,yoksa her hafta ihale sana kalacak gibi görünüyor
Bu gavran bir yer yüzü göremedi,yeter artık diye isyan etHışrım çıktı resmen
Haftaya Allah kerim
Kendimi azıcık toparlasamda, tariflerimi yapsam
Bugün dinlenmek için kafeye oturduğumuzda uyuyacaktım resmen, yine de acıyan yok cancağzımBu gavran bir yer yüzü göremedi,yeter artık diye isyan et
Asla geri durma cancağızım, vakit intikam vaktiBugün dinlenmek için kafeye oturduğumuzda uyuyacaktım resmen, yine de acıyan yok cancağzım
Daha da şehzade Cumartesi’ye plan kuruyor
Pazar günü düğün var. Benim sülaleme çok kalabalıksınız, düğünleriniz bitmiyor diye laf ederdi. Artık susturuyorum
Bu sene çene sırası bende
Hazır çemkirme fırsatı bulmuşum, asla geri tepmemAsla geri durma cancağızım, vakit intikam vakti
Asla acımak yokHazır çemkirme fırsatı bulmuşum, asla geri tepmem
Biraz afif geldi sanki aşkoKukrim Doğum günü makyajin
Minibuste eve gidiyo
Ben de öyle dedim asko,ama ana fikir konsepte uygunBiraz afif geldi sanki aşko
Özgür kadınMinibuste eve gidiyo
Geldim evdeyim simdi eylul uyudu gorumceme gittim oda salmadi yemege kal dedi geç olduÖzgür kadın
En azından Eylül erken uyudu yemek yapmaktan kurtuldun,güzel olmusGeldim evdeyim simdi eylul uyudu gorumceme gittim oda salmadi yemege kal dedi geç oldu
Sorma iyi oldu canimEn azından Eylül erken uyudu yemek yapmaktan kurtuldun,güzel olmus
Afiyet olsun canımSorma iyi oldu canim