İyi geceler canlar, uzun zamandır giremedim, herkes iyidir inşallahpazar günü eve döneceğiz hayırlısıyla, o zaman daha sık girmeye çalışırım, döndüğümüzde okul açılacak gerçi,yoğun bir dönem bizi bekliyor Nevreste nasılsın canım, karantina süresi bitti mi, ameliyat tarihi belli mi?
O geliyor arada hakkındanAferin ona,bu işi yaparsa o yapar
Onlara dişli olmak lazım.O geliyor arada hakkından
Biz de iyi diyelim iyi olalım canımİyi geceler canım
İyiyim sağ ol sen nasılsın
Ameliyat ne yazık ki ertelendi
Covid geçirdiğim için ciğerlerimin bir süre temizlenip güçlenmesi gerekiyormuş
2 ay sonra olacak
Canım sen nasılsın görüşmeyeli? ❤
Çok geçmiş olsun canım benimBiz de iyi diyelim iyi olalım canımtatilimiz iyi geçiyor, ama dün hiç akla gelmeyecek görünmez bir kaza tadımızı kaçırdı deniz kenarında kurabiye yiyorduk, kurabiyenin karton kutusu rüzgarla havalanıp keskin kenarı küçük kızımın gözünün kenarına çarptı, kan oturdu gözünün beyaz yerinde tam çarptığı yere, allahtan ön kısma gelmedi, ona şükrediyoruz tatil yaptığımız yerde de teşekküllü bir hastane yok, hemen götüremedik, sağlıkçı tanıdıklarımıza sorduk,kanama devam etmediyse ,gözde herhangi bir sıkıntı yoksa ,kendi kendine iyileşir dediler ama benim içim hiç rahat değil, yarın götüreceğiz merkezdeki bir doktora, belki bandaj yaparlar, daha kısa sürede iyileşir.
Sana da çok geçmiş olsun canım, tam ameliyat olup sıkıntıların, ağrıların bitecek derken bir şey çıkıyorher işte bir hayır vardır diyelim , sağlık olsun
Sağolasın canım benim ,inşallahÇok geçmiş olsun canım benim
Görünmez kaza olmuş
Allah korusun çabucak iyileşir inşaallah
Çok sağ ol canım
Her şeyde bir hayır vardır
1 Eylül'de başlıyoruz haberin olsunSağolasın canım benim ,inşallah
Hayırlısı olsun1 Eylül'de başlıyoruz haberin olsun
Sağ ol canım inşaallah öyle olurHayırlısı olsunözledik bu heyecanı ama hepimiz için 1 ay ara vermek iyi oldu bence hatta ben çay saatine katılamadım, 2 ay sahalardan uzak kaldım var mi kategori ile ilgili ipucu
Valla 1.5 yıldır seni iyice tanıdım, ters köşelere alıştık artık ,en iyisi ipucu falan sormayayım ben, kuzu kuzu 1 eylülü bekleyeyimSağ ol canım inşaallah öyle olur
Aynen iyi oldu
Bir kısmı tatilde,bir kısmı yoğunOndan boş geçmesi iyi oldu.
Ben sıkıldım o ayrı
Dün kafaları çorba yapıyorsun dedilerÇorba istersen vereyim
Çok güzel bir kategoriValla 1.5 yıldır seni iyice tanıdım, ters köşelere alıştık artık ,en iyisi ipucu falan sormayayım ben, kuzu kuzu 1 eylülü bekleyeyimkategori açıldığında okulda seminerde olacağım ama ben yaa , kapamayacağım sanirim tarif
Çok geçmiş olsun canımBiz de iyi diyelim iyi olalım canımtatilimiz iyi geçiyor, ama dün hiç akla gelmeyecek görünmez bir kaza tadımızı kaçırdı deniz kenarında kurabiye yiyorduk, kurabiyenin karton kutusu rüzgarla havalanıp keskin kenarı küçük kızımın gözünün kenarına çarptı, kan oturdu gözünün beyaz yerinde tam çarptığı yere, allahtan ön kısma gelmedi, ona şükrediyoruz tatil yaptığımız yerde de teşekküllü bir hastane yok, hemen götüremedik, sağlıkçı tanıdıklarımıza sorduk,kanama devam etmediyse ,gözde herhangi bir sıkıntı yoksa ,kendi kendine iyileşir dediler ama benim içim hiç rahat değil, yarın götüreceğiz merkezdeki bir doktora, belki bandaj yaparlar, daha kısa sürede iyileşir.
Sana da çok geçmiş olsun canım, tam ameliyat olup sıkıntıların, ağrıların bitecek derken bir şey çıkıyorher işte bir hayır vardır diyelim , sağlık olsun
İyice heyecanlandım şimdiÇok güzel bir kategoriBol tarifli Her yıl aynı tarif 1.olmadığı için elbet bir tarif bulursun
Saat kaçta açılacak? 1 inde okulda olacağım. Yetişemem gibiÇok güzel bir kategoriBol tarifli Her yıl aynı tarif 1.olmadığı için elbet bir tarif bulursun
İyiyim canım,sen nasılsın?Canım sen nasılsın görüşmeyeli? ❤
İnşaallah canımİyice heyecanlandım şimdihadi bakalım şimdiden hayırlı olsun hepimize ❤
Ortak bir saat ayarlarızSaat kaçta açılacak? 1 inde okulda olacağım. Yetişemem gibi
Amin canım, çok teşekkür ederim, Allah korusun bütün kuzucuklarıÇok geçmiş olsun canımrabbim beterinden korusun