Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
İyi geceler canım
İyiyim sağ ol sen nasılsın
Ameliyat ne yazık ki ertelendi
Covid geçirdiğim için ciğerlerimin bir süre temizlenip güçlenmesi gerekiyormuş
2 ay sonra olacak
Biz de iyi diyelim iyi olalım canım tatilimiz iyi geçiyor, ama dün hiç akla gelmeyecek görünmez bir kaza tadımızı kaçırdı deniz kenarında kurabiye yiyorduk, kurabiyenin karton kutusu rüzgarla havalanıp keskin kenarı küçük kızımın gözünün kenarına çarptı, kan oturdu gözünün beyaz yerinde tam çarptığı yere, allahtan ön kısma gelmedi, ona şükrediyoruz tatil yaptığımız yerde de teşekküllü bir hastane yok, hemen götüremedik, sağlıkçı tanıdıklarımıza sorduk,kanama devam etmediyse ,gözde herhangi bir sıkıntı yoksa ,kendi kendine iyileşir dediler ama benim içim hiç rahat değil, yarın götüreceğiz merkezdeki bir doktora, belki bandaj yaparlar, daha kısa sürede iyileşir.
Sana da çok geçmiş olsun canım, tam ameliyat olup sıkıntıların, ağrıların bitecek derken bir şey çıkıyor her işte bir hayır vardır diyelim , sağlık olsun

Çok geçmiş olsun canım benim
Görünmez kaza olmuş
Allah korusun çabucak iyileşir inşaallah
Çok sağ ol canım
Her şeyde bir hayır vardır

Hayırlısı olsun özledik bu heyecanı ama hepimiz için 1 ay ara vermek iyi oldu bence hatta ben çay saatine katılamadım, 2 ay sahalardan uzak kaldım var mi kategori ile ilgili ipucu
Sağ ol canım inşaallah öyle olur
Aynen iyi oldu
Bir kısmı tatilde,bir kısmı yoğunOndan boş geçmesi iyi oldu.
Ben sıkıldım o ayrı
Dün kafaları çorba yapıyorsun dedilerÇorba istersen vereyim

Sağ ol canım inşaallah öyle olur
Aynen iyi oldu
Bir kısmı tatilde,bir kısmı yoğunOndan boş geçmesi iyi oldu.
Ben sıkıldım o ayrı
Dün kafaları çorba yapıyorsun dedilerÇorba istersen vereyim
Valla 1.5 yıldır seni iyice tanıdım, ters köşelere alıştık artık ,en iyisi ipucu falan sormayayım ben, kuzu kuzu 1 eylülü bekleyeyim kategori açıldığında okulda seminerde olacağım ama ben yaa , kapamayacağım sanirim tarif

Çok güzel bir kategoriBol tarifliHer yıl aynı tarif 1.olmadığı için elbet bir tarif bulursun

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…