- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Çok şükür canım ben de iyiyim ❤İyiyim canım,sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım ben de iyiyim ❤İyiyim canım,sen nasılsın?
Allah daim etsin canım ❤Çok şükür canım ben de iyiyim ❤
Akşam olsaOrtak bir saat ayarlarız
Amin canımAmin canım, çok teşekkür ederim, Allah korusun bütün kuzucukları
Olabilir canımAkşam olsa
Amin canım
Kadın da ne çene var yaa, taramalı tüfek gibiOzan Varol on Instagram: "ERKEK DEDİĞİN…"
318K likes, 6,238 comments - varolozan on August 20, 2021: "ERKEK DEDİĞİN…".www.instagram.com
kaçırmak istemem böyle bir kategoriyiOlabilir canım
Evet ,ben şokKadın da ne çene var yaa, taramalı tüfek gibi
Çok geç olmamak üzere bir saat ayarlarızkaçırmak istemem böyle bir kategoriyi
Benim oglan öğlenci olacakmış. 12.30 dan 16 ya kadar. 5 6 iyi gibi 7 de olurÇok geç olmamak üzere bir saat ayarlarız
3-4-5-6
Ömür törpüsü bu olsa gerekEvet ,ben şok
Bakalım diğerleri ne diyecekEşi akşam evde olup giremeyen olabilir miBenim oglan öğlenci olacakmış. 12.30 dan 16 ya kadar. 5 6 iyi gibi 7 de olur
Çoğunluk ne derse o olur Ben bi yerden yakalarım inşallah. Sorun değilBakalım diğerleri ne diyecekEşi akşam evde olup giremeyen olabilir mi
Aynen canımÇoğunluk ne derse o olur Ben bi yerden yakalarım inşallah. Sorun değil
Jennoş Birkaç gündür yoğunum bakamadım buraya. Düğün var bu ara ortalık kalabalık, bugün kına vardı yarın düğün falan
Kolay gelsin,bol bol eğlenJennoş Birkaç gündür yoğunum bakamadım buraya. Düğün var bu ara ortalık kalabalık, bugün kına vardı yarın düğün falan
Günaydın,iyi yolculuklarGünaydın kızlar eve geldim çok şükür bu günde mersin yolcusuyum
Günaydınlar anane sen nerdesin istanbulmuydu yoksa.Günaydın kızlar eve geldim çok şükür bu günde mersin yolcusuyum
GünaydınlarGünaydın