- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 63
- 32
- Konu Sahibi Goncagul123
-
Bekliyorum canim 1 saate haber ederim bende sana hadi guzel haberlerle donelim burayaKuzu anca cikabildim evden işlerim vardi smdi gidiyorum eczaneye. Haber vericem.. Sonic olumsuz da olsa üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bitanem
Bende kan vermeye çekiniyorum. Ya adet olursam bu haftasonu diye pazartesiye kadar bekleme kararı aldım.. tabi smdi eve gidince testte çıkmazsa ztn olurum heralde adet yakinda.Bekliyorum canim 1 saate haber ederim bende sana hadi guzel haberlerle donelim burayaUmudum cok elimde degil kendimi hamile hissediyorum. Korktugum sey sadece erken kan vermis olmam birkac gun bekleseydim daha iyi olurdu sanki. Bakalim
Deme oyleeee Bence pozitif cikicak testin. Ne zaman evdesin?Bende kan vermeye çekiniyorum. Ya adet olursam bu haftasonu diye pazartesiye kadar bekleme kararı aldım.. tabi smdi eve gidince testte çıkmazsa ztn olurum heralde adet yakinda.
Şimdi geldim canım brzdan yapicamDeme oyleeee Bence pozitif cikicak testin. Ne zaman evdesin?
Bekliyom canim guzel haberlerle gel ayyyyy heycan yaptim haŞimdi geldim canım brzdan yapicam
Canım yaptım baya pembemsi çıktı ama silik tabi yineBekliyom canim guzel haberlerle gel ayyyyy heycan yaptim ha
Ki benim testim bundan daha siliktiBak böyle çıktı
Canim sende adet olcak gibi hssediyormusunInsallah canim cok sagol. Sende fazla yorma kendini
Hic sorma canim oda nasilCanim sende adet olcak gibi hssediyormusun
Ha oldum ha oclam diyip korkuyorum. Testlere guvenesim gelmiyor yaa off. İnşallah olmam.Hic sorma canim oda nasil
Olmazsin canim ama pazartesi ilk isin gidip kan vermek olsunHa oldum ha oclam diyip korkuyorum. Testlere guvenesim gelmiyor yaa off. İnşallah olmam.
Tamam olmassam pazartesi direk kan vericem bebeğim.Olmazsin canim ama pazartesi ilk isin gidip kan vermek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?