Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

Kuzu anca cikabildim evden işlerim vardi smdi gidiyorum eczaneye. Haber vericem.. Sonic olumsuz da olsa üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bitanem
Bekliyorum canim 1 saate haber ederim bende sana hadi guzel haberlerle donelim buraya Umudum cok elimde degil kendimi hamile hissediyorum. Korktugum sey sadece erken kan vermis olmam birkac gun bekleseydim daha iyi olurdu sanki. Bakalim

Bekliyorum canim 1 saate haber ederim bende sana hadi guzel haberlerle donelim buraya Umudum cok elimde degil kendimi hamile hissediyorum. Korktugum sey sadece erken kan vermis olmam birkac gun bekleseydim daha iyi olurdu sanki. Bakalim
Bende kan vermeye çekiniyorum. Ya adet olursam bu haftasonu diye pazartesiye kadar bekleme kararı aldım.. tabi smdi eve gidince testte çıkmazsa ztn olurum heralde adet yakinda.

Ahh kuzummm hayırlı olsunnn çok sevindim. hemen doktoruna git. Bugün gidemem ben de canım anca pazartesiye. Haftasonu da misafirlerim var cunku. Beklicem mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…