• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

Bu testin markası predictor ise güvenmeyin iki ay boyunca kandım ona hamileyim sandım ama testin hep çıkan ikinci bir çizgisi var silik pembe. Yazık verdiğimiz paralara ve yaşadığımız yıkıma. Kaset testten şaşmayın
Geçen yaptığım prediktordu ama bu yaptığım comfort diye bı marka

Kaset test de yaptım ben ama beklenen adet gecmeyince belki yanıltıcıdır diye düşündüm. Kaset testim de bu

Eklentiler

• IMG_20200920_005404.webp
    IMG_20200920_005404.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 72
Kaset test de yaptım ben ama beklenen adet gecmeyince belki yanıltıcıdır diye düşündüm. Kaset testim de bu
Burda gayet belli hayırlı olsun gününün geçmesi değil yumurtlama dan kaç gün geçtiği önemli sanırım ovitrelle de vuruldun bende iki ay kullandım oniki gün etkisi sürmüştü 13 negatif oldu

Burda gayet belli hayırlı olsun gününün geçmesi değil yumurtlama dan kaç gün geçtiği önemli sanırım ovitrelle de vuruldun bende iki ay kullandım oniki gün etkisi sürmüştü 13 negatif oldu
Adet olacakmisim gibi ağrım da var bilmiyorum ki şaştım kaldım. Hafta sonuna kadar bekleyinm diyorum. Adet olmassam doktoruma giderim zaten. İğne etkisi ne zmn geçer anlayamıyoruz da

Ben bidahaki ay 15.günden önce kesinlikle yapmıcam 13.güm bile baya belli cizgi vardı 14 .15 te kayboldu o yüzden 13. Gün yapanlar bence 15 e kadar tekrarlayin

Gunaydin kizlaaaar bugun 14. Gunum sabah test yaptim tam belli degil daha. Doktorumu arayip haftaya kan vermeye gidecegim.

Eklentiler

• A6B528F1-17C2-49C6-922D-0BD85B76C3D4.webp
    A6B528F1-17C2-49C6-922D-0BD85B76C3D4.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 73
Bak ben 1 senedir bu tedaviyle ugrasiyorum. Normal de en fazla 6 deneme yapilabiliyor klomen ve catlatma ignesiyle. Benimkide bu 6. Ama arada hamile kaldim 3. Denememde ve 6 haftalikken dusuk yaptim. Hic bir zaman pes etme. Hep bir umut var. ve allah geciktiriyorsa bil ki guzellestiriyordur. 🤗

Bak ben 1 senedir bu tedaviyle ugrasiyorum. Normal de en fazla 6 deneme yapilabiliyor klomen ve catlatma ignesiyle. Benimkide bu 6. Ama arada hamile kaldim 3. Denememde ve 6 haftalikken dusuk yaptim. Hic bir zaman pes etme. Hep bir umut var. ve allah geciktiriyorsa bil ki guzellestiriyordur. 🤗
İnsallah canım tesekür ederim umut verici konustugun için🥰

Gunaydin kizlaaaar bugun 14. Gunum sabah test yaptim tam belli degil daha. Doktorumu arayip haftaya kan vermeye gidecegim.
Canimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende hala olmadım adet bugün evden çıkamadım elimde test de yoktu yapamadım. Hala ara ara kasık ağrım vaar ama adet olcakmisim gibi geliyor bilemedim..

Canimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende hala olmadım adet bugün evden çıkamadım elimde test de yoktu yapamadım. Hala ara ara kasık ağrım vaar ama adet olcakmisim gibi geliyor bilemedim..
Gunaydin cancan 🤗 dun aksam kan verdim ogleden sonra belli olur. Sen kacinci gunundesin ? Benimde cok adet sancim oluyo. Iyi mi kotu mu bilemedim.

Back