- 16 Aralık 2019
- 103
- 50
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi diyelim iyi olsun canim. Adet sancilarim cok fazla. Sende nasil gidiyo ?
Valla benimde dün çok ağrım oldu kasığımda. Bugün biraz azaldı ama hala ara ara oluyor. Adet olucam kesin diyorum sonra geçiyor bende anlamadim. Bakalım yarın bı kan vereyim belli olur ozaman.Iyi diyelim iyi olsun canim. Adet sancilarim cok fazla. Sende nasil gidiyo ?
Kacinci gunun senin ?Valla benimde dün çok ağrım oldu kasığımda. Bugün biraz azaldı ama hala ara ara oluyor. Adet olucam kesin diyorum sonra geçiyor bende anlamadim. Bakalım yarın bı kan vereyim belli olur ozaman.
Yok canim vermedim. Doktorum gerek duymadi. Kiz sen test yapsana gunlerimiz ayni nasil merak etmezsinSen iki gün sonra yine kan verdin mi? Artışa bakmak için?
Canım cuma yapmıştım ya en son. Baska testim yok elimde evden de çıkmadım bu haftasonu. Yarın kan vericem işte.Yok canim vermedim. Doktorum gerek duymadi. Kiz sen test yapsana gunlerimiz ayni nasil merak etmezsin![]()
Dogru pardon misarifin vardi degil mi. Iyi tamam yarin kan ver ama mutlaka sabah ver ki ogleden sonra sonuclari alalimCanım cuma yapmıştım ya en son. Baska testim yok elimde evden de çıkmadım bu haftasonu. Yarın kan vericem işte.
Canim ne yaptin testi ?Dogru pardon misarifin vardi degil mi. Iyi tamam yarin kan ver ama mutlaka sabah ver ki ogleden sonra sonuclari alalim![]()
Merhaba canimm. Bugün sabah kan verdim ama sonucu yarın alicam. Bu arada kasığımda ağrım hala devam ediyor çok can sıkıcı.Canim ne yaptin testi ?
Tamam canim haber et mutlaka. Agriyi hic deme zaten. Beni öldürmüs. Haftayi bekliycem doktorumu aramak icin...Merhaba canimm. Bugün sabah kan verdim ama sonucu yarın alicam. Bu arada kasığımda ağrım hala devam ediyor çok can sıkıcı.
Moralim bozuluyor böyle agridikcaTamam canim haber et mutlaka. Agriyi hic deme zaten. Beni öldürmüs. Haftayi bekliycem doktorumu aramak icin...
Benimde canim benimde ama normalmis yani internette felan okudum oyle yaziyor. Bekleyip gorucez.Moralim bozuluyor böyle agridikca![]()
Canim kusura bakma etiketlemedigin icin bildiri gelmedi, cevaplayamadim. Oyle dusunme bugun insallah guzel haberler alacaksinÖnceki aylarda denediklerimizde 19. Gün fln adet olmuştum ya ona korkuyorum. Acaba yarın filan olurmuyum diye bı garip içim
Canimmm çikti sonuçlar 208 hamileyim. Bugün çok uyumuşum geç kalktım anca yazabildim.. acayip uyuyorum bu ara. Haftaya doktoruma gidicem. Ağrılarım devam ediyor. İnşallah sağlıkla ilerler.Canim kusura bakma etiketlemedigin icin bildiri gelmedi, cevaplayamadim. Oyle dusunme bugun insallah guzel haberler alacaksinKaçta çikicak sonuçlarin ?
Çok sevindimCanimmm çikti sonuçlar 208 hamileyim. Bugün çok uyumuşum geç kalktım anca yazabildim.. acayip uyuyorum bu ara. Haftaya doktoruma gidicem. Ağrılarım devam ediyor. İnşallah sağlıkla ilerler.