catlatma ignesinden sonra

Ben de catlatma ignesinin 14 .günü test yaptım negatif çıktı. 15 ya da 16 da adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bugün 17 .gün yarın sabah tekrar test yapıcam. Normal de hiç gecikmezdi Adetim. Pek umutlu değilim ama hayırlısı

mrb.arkadaşlar bende ilaç tedavisi oldum sora çatlatma iğnesi yaptık,adetim ilk defa 1 ay oldu ve geldi bebek malesef tutmadı.. bu ay yine gidicem doktora bakalım hayırlısı .. sabır kolay dğl ama elden gelen bişey yok yinede üzülme dua edelim sadece...

Merhaba kızlar bende ilk defa çatlatma iğnesi oldum 10 gün önce bekliyorum. 8. günde progesteron tahlili yaptırdım 23 çıktı. yumurta çatlamış dedi doktor artık adet tarihini bekleyeceğiz. Ancak benim akıntılarım oluyor her defasında adet oldum zannediyorum. Sizde de oldu mu?

Merhaba kızlar bende ilk defa çatlatma iğnesi oldum 10 gün önce bekliyorum. 8. günde progesteron tahlili yaptırdım 23 çıktı. yumurta çatlamış dedi doktor artık adet tarihini bekleyeceğiz. Ancak benim akıntılarım oluyor her defasında adet oldum zannediyorum. Sizde de oldu mu?
Evet oluyodu cnm

Back