catlatma ignesinden sonra

Ben anlamadim smdi 12 gun mu oldu adetn gecikeli eger oyleyse tabiki testi tekrarla ins vardir bebis :)
Evt 12 gün oldu gelmedi gelecek gibide deil hiç adet belirtisi yok testi tekrarlayacam bakalım hayırlısı sadece yüzüm çok sivilcelendi ve çöktü gören nolmuş sana diyor

Ben de catlatma ignesinin 14 .günü test yaptım negatif çıktı. 15 ya da 16 da adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bugün 17 .gün yarın sabah tekrar test yapıcam. Normal de hiç gecikmezdi Adetim. Pek umutlu değilim ama hayırlısı

Ben de catlatma ignesinin 14 .günü test yaptım negatif çıktı. 15 ya da 16 da adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bugün 17 .gün yarın sabah tekrar test yapıcam. Normal de hiç gecikmezdi Adetim. Pek umutlu değilim ama hayırlısı
Hiç belli olmaz cnm belki vardır bebeğin umudunu kaybetme inşanlah hamilesindir

Testler yaniltabiliyor insallah guzel haberler aliriz kizlar busra bendede sivilceler cikti bel agrm var ama gogus agrm yok

Tekrar test yaptım kızlar yine negatif :KK43: 13 gün oldu artık keşke adet olsam da kurtulsam kafayı yedim artık

Benimde igne yqptirali 13.gun bitt yarin 14 olack adett olmadan umidinizi kaybtmeyin kizlar bazen gec dollenme kanda bile gec cikiyor iyi dusunun iyi olsn

Benimde igne yqptirali 13.gun bitt yarin 14 olack adett olmadan umidinizi kaybtmeyin kizlar bazen gec dollenme kanda bile gec cikiyor iyi dusunun iyi olsn
Hiç sanmıyorum iyi olan bi tek adetlerimdi o gitti artık herşey dahada zor olcak :( sen bu sabah ilk idrarınla test yapacaktın noldu yapmadın mı cnm

Kızlar doktora geldim.sıra bekliyorum. Dua edin lütfen. Bu sabah da kahverengi akıntım vardı. Neye yoracagimi bilmiyorum

Ben de bir belirti hissetmediğim için tahlil yaptırmak istemiyorum, aslında bugün regl günüm ama regl belirtim de yok :/

Bende 4 gün geciktim. Tam bu sabah doktora gitmeye karar verdim sanırım adet oluyom.agrilarim başladı. Kan tahlili yaptım. Saat 4 de sonuç alicam.hayırlısı artık

Bende 4 gün geciktim. Tam bu sabah doktora gitmeye karar verdim sanırım adet oluyom.agrilarim başladı. Kan tahlili yaptım. Saat 4 de sonuç alicam.hayırlısı artık

Umarım iyi haber alırsın :nazar:
Yarın ben de test yaptırsam mı diye düşünüyorum ama ne hamilelik ne regl belirtim yok :) pek anlamadım bu durumu, ilk aşılamam buarada.

Back