Evt cnm ilk çatlama iğnemdi ve tek yumurtaydı dr %35 şans demişti ama şükür hamile kaldım ama ikiside düşük oldu maalesef şimdi tekrar başlamayı düşünüyorumay sagol canim ya cok sevindim bunu duyunca ilk gebeligin igne dedin nasil oldu ilk ignenmiydi o zaman tek yumurtan mi olusmustu
Çok saol cnm bnde klomen işe yaramadı aslında klomen üstü bir hap daha varmiş ona rağmen tek yumurtaydı klomen ile üç yumurtan gayet iyi cnm inşanlah hamilesindirHadi ya uzuldm hamile kalmak zor dusurmek dahada zordurAllah yardimcin olsn ins tkrar hamile klirsn ben klomrn kullandim ondan herlde yumurtam coktu ins tutar ya
HMm inşanlah hamilesindir cnm sonuç negatif olursada üzülme öteki ay da olur ama inşanlah gerek kalmaz bu ay hamilesindir :)Insalllah cnm klomenn esrofem kullandm sagda 3 sagdada 2 yumurtam olusmustu aslinda 5yumurta olusmustu sadece bitanesi cqtlicak kadar buyumemis snra igne yapti bi kac gun snra kontrle gittm catlayip cqtlamadigina bakti sadece buyuyenlerden bi ymurtalk kalmis digerleri catlmis dedi diger catlamayan catlar mi dedim olabilir dedi
Amin cnm kaç gün oldu iğne olalı bnmki 11. Günü çıkmıştıInsallah ya Allahm isteyen herkese versn yarin test yapim diyorm
İdrarda cnm yenisini al cnm inşanlah hamilesindir yaSeninki idrardami ckmisti yoksa kandamj cnim
İnşanlah cnm BN yurt dışında yaşiyorum burda öyle kan testi yapmıyorlar diye biliyorum ama yarın başka bişey için kan vermeye gidicem rica ederim lütfen bakın diye inşanlah bakarlar sen tekrar test yaptın mı cnmInsallah ya kan testi yaptirsana dusuktn snra kolay hamile kaliniyor die duydm rahm temizlendigi icn bnce hemen kan ver ogren varsa tedbir alirsn en azindan cnm insallah zgebesndir :)
Cnm bnde hiç bir belirti yoktu ama kasık agrısı normal yaniEvde var zatn cnm fszladan test yarin sabahnkan verim diyorsm varsa hemn ogrnmk istiyorm boyle beklemk zor sen catlatma ignesi yaptignda hamile kaldm demistn o zaman nasilsdi belirtilrr varmigdi canim hamilelik belirtisi bi kac gun once kasik agrm coktu bi gun boyunca surdu snra gecti sag taraftaydi belkide igneden dolayide bu agri o yuzdn spruyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?