- 11 Eylül 2024
- 446
- 25
- 13
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy, bat ne zamann?bende 19 martta iğne oldum![]()
2nisanayy, bat ne zamann?
Canım test yaptın mı bende 19 martta olmuştum cesaret edemedimbende 19 martta iğne oldum![]()
hayır yapmadım hiç cesaretim yok hep negatif gördüğüm için senin bi belirti bi şey var mı canımCanım test yaptın mı bende 19 martta olmuştum cesaret edemedim
Benimde yok belirtim ya ara da bir karın ağrısı o kadar çok da merak ediyorum ama yine de cesaret edemiyorumhayır yapmadım hiç cesaretim yok hep negatif gördüğüm için senin bi belirti bi şey var mı canım
bende bende aynı durumdayız benimde karın ağrısı var hafif hafif 4-5gün önce de sol kasık çok ağrıdıBenimde yok belirtim ya ara da bir karın ağrısı o kadar çok da merak ediyorum ama yine de cesaret edemiyorum
Benimde tam tersi sağ kasık ya orda yumurta gelişmişti bilmiyorum olmuştur insaallh ilk denemem iğneyi canimbende bende aynı durumdayız benimde karın ağrısı var hafif hafif 4-5gün önce de sol kasık çok ağrıdı
kaç yumurta oluşmuştu benimde ikinci denemem biri 23 biri 18 iki yumurta vardıBenimde tam tersi sağ kasık ya orda yumurta gelişmişti bilmiyorum olmuştur insaallh ilk denemem iğneyi canim
Benim bir tane idi vallahi o yüzden biraz şansım az gibi yakaç yumurta oluşmuştu benimde ikinci denemem biri 23 biri 18 iki yumurta vardı
Günde iki mm büyür derler ama niye erken vurdurdu ki doktorKızlar ben gittigimde 15,9 du iki gün sonra igne vuruldum acaba istenen boyuta gelmeden iğne yapılması mantıklı mı yada iki gun sonra buyur diye mi doktor yaptırdı iğneyi ki
Bizimmicin 17,18 mm olmasi gereken dedi seninki yaklaşmış dedi umarsiz iki güne istedigimizGünde iki mm büyür derler ama niye erken vurdurdu ki doktor
Prolaktin yüksekliği ama engel biraz gebeliğe ki canım yaBizimmicin 17,18 mm olmasi gereken dedi seninki yaklaşmış dedi umarsiz iki güne istedigimiz
Mm e gelir dedi vurdurdu anlamadım ki bide Prolaktin de yuksek
Bende nasıl iş anlamadım
iki gün sonra vurulduysan büyümüştürKızlar ben gittigimde 15,9 du iki gün sonra igne vuruldum acaba istenen boyuta gelmeden iğne yapılması mantıklı mı yada iki gun sonra buyur diye mi doktor yaptırdı iğneyi ki
öyle düşünme doktor sağlıklı bi yumurta yeterli demişti banaBenim bir tane idi vallahi o yüzden biraz şansım az gibi ya
prolaktin için ilaç vermedi miBizimmicin 17,18 mm olmasi gereken dedi seninki yaklaşmış dedi umarsiz iki güne istedigimiz
Mm e gelir dedi vurdurdu anlamadım ki bide Prolaktin de yuksek
Bende nasıl iş anlamadım