- 10 Aralık 2019
- 210
- 93
- 98
- 34
insallah vardır bebiş 2 güne belli olurKullanıyorum canım inşallah bu ay bebiş brnimledir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah vardır bebiş 2 güne belli olurKullanıyorum canım inşallah bu ay bebiş brnimledir![]()
Sizde dua eder misinizinsallah vardır bebiş 2 güne belli olur
Yumurtlamadan sonra oldu lekelenmeCanım senin lekenlenme yumurtlama zamanı olmuş. Gebelikte bu lekelenme 1 hafta kala yada regl günü oluyor genelde. 10. Gün çok erken
rabbim bu mutluluğu yaşatmayı olursa da sağ salım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSizde dua eder misinizHamişlerin de duası kabul olur derler
![]()
yerleşme kanaması yumurtlamadan bir hafta sonra olur zaten çocuk yumurta catladıktan 1 hafta sonra rahme tutunmaya başlıyor 10 günde olabilir yumurta geç catlaya biliyor bi çatlatma iğnesi buruldu ise catlama zaten 2 günü buluyor 36 saatten sonra catlıyor 9 10 gün lekeleme olabilir ama adet günü lekenme olmadığı çok azdırYumurtlamadan sonra oldu lekelenme
Biraz daha bekleyip kan vereceğim inşallah
yerleşme kanaması yumurtlamadan bir hafta sonra olur zaten çocuk yumurta catladıktan 1 hafta sonra rahme tutunmaya başlıyor 10 günde olabilir yumurta geç catlaya biliyor bi çatlatma iğnesi buruldu ise catlama zaten 2 günü buluyor 36 saatten sonra catlıyor 9 10 gün lekeleme olabilir ama adet günü lekenme olmadığı çok azdır
ama sen iğne olmadın bide pcos vardı sende sanırım belki daha önce çatlamıstır ve yerleşme kanamısıdır senin ve enabd güzel haberlerini bekliyoruzYumurtlamadan sonra oldu lekelenme
Biraz daha bekleyip kan vereceğim inşallah
yaptın mı testSizde dua eder misinizHamişlerin de duası kabul olur derler
![]()
Yaptım çok ince çıkıyor 2. çizgi emin olamadım o yüzden yarın bir daha yapıcam ama adet olacak gibi ağrım varyaptın mı test
kız senin rahatlığın beni oldurecek kız 14 gün oldu artık kan verYaptım çok ince çıkıyor 2. çizgi emin olamadım o yüzden yarın bir daha yapıcam ama adet olacak gibi ağrım var
Bebeğim tam bugün 14. gün ama tertemiz negatifkız senin rahatlığın beni oldurecek kız 14 gün oldu artık kan ver
HoşgeldinKızlar bende Klomen kullandım yarın doktora gidecem sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum bende size katıldım
Takviye edici Bi ilaç mı nedir o?Klomende bugun ıkıncı gunum bana ekstra nates pıkofol dıye bır takvıye verdı doktorum kızlar
Teşekkür ederim ins canım insHoşgeldinUmarım güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
Evet yumurta kalıtesı ıcınmısTakviye edici Bi ilaç mı nedir o?
Hadi inşallah faydası olurEvet yumurta kalıtesı ıcınmıs Eki Görüntüle 3567904
Motalım o kadar bozuk kı sureklı aglıyorum neden boyle bırsey yasıyorum dıyeHadi inşallah faydası olur![]()
Yumurta koydugumuz rafa koyabılırmısız bende sormustum son tuketım tarıhıne kadar bekleyebılırmısKızlar bende ignemi aldım dolaba attım aksi gibi bayram günü vurulcam saat 11,12 gibi dedi doktor ama benim Prolaktin 64 de yüksek hala tutar mı dedim bilemem dedi Bakacaz dedi ama Prolaktin yüksekken tutar mı bilmiyorum iğneyi de aldım zar zor buldum zaten şehir küçük olduğu için iğne de tek bi yerde varmış bu iğneyi bekletemem değil mi Prolaktin düşünce vurulsam olmaz değil mi