- 10 Aralık 2019
- 210
- 93
- 98
- 34
az kalmış 2 gün sonra kan verBen hergün Awox erken gebelik testi ile takip ettim bugün silindi daha hatta onda bile yakından bakınca hafif var
Eki Görüntüle 3566316 Eki Görüntüle 3566317
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kalmış 2 gün sonra kan verBen hergün Awox erken gebelik testi ile takip ettim bugün silindi daha hatta onda bile yakından bakınca hafif var
Eki Görüntüle 3566316 Eki Görüntüle 3566317
Valla hiç yazık değilkız bu kadar teste verdiğin parata yazık her gün yapılır mı zaten 12 14 günden sonra belli oluyor
kız insanın kafası karışır yanlış anlama testlerede güven yok forum da bir arkadaşın14.gün 4 tane testi pozitifti baska marka aldı onu yaptı o testleri de pozitif di kan verdi negatif çıktıValla hiç yazık değilBenim 2. çatlatma iğnem ilkinde ovitrelle bulamayıp başka kullanmıştım sıfır etkiydi. Bu şekilde takip etmek benim için bir zevk
ilk iğne de zaten nadir kalan insan var doktorum öyle demişti iki bebişde de 2. iğnede hamile kaldım geçen ay iğne de çok sıkıntı vardı bulmak çok zor duValla hiç yazık değilBenim 2. çatlatma iğnem ilkinde ovitrelle bulamayıp başka kullanmıştım sıfır etkiydi. Bu şekilde takip etmek benim için bir zevk
Şöyle en güveniliri bana göre Awox belki kişiden kişiye değişir bilemem. Çünkü daha önce yalancı pozitifi gösteren başka testlerde denk geldim maalesef.kız insanın kafası karışır yanlış anlama testlerede güven yok forum da bir arkadaşın14.gün 4 tane testi pozitifti baska marka aldı onu yaptı o testleri de pozitif di kan verdi negatif çıktı
Evet ben başka şehirden bulup getirttim ve kaç kişiyi soktum araya, millet seferber oldu benim iğneyeilk iğne de zaten nadir kalan insan var doktorum öyle demişti iki bebişde de 2. iğnede hamile kaldım geçen ay iğne de çok sıkıntı vardı bulmak çok zor du
İlk ignenuz neydi peki bende ovitrelle bulamadım yerine gaynapeptly vuruldum da 19 marttaEvet ben başka şehirden bulup getirttim ve kaç kişiyi soktum araya, millet seferber oldu benim iğneye![]()
Evet canım benimde ilk iğnem gonapeptyl idi. Bulamadığımız için bunu vermişti ve bende gram belirti vermedi iğne, tutmadı da zatenİlk ignenuz neydi peki bende ovitrelle bulamadım yerine gaynapeptly vuruldum da 19 martta
Ben ilk üç gün çok kasık ağrısı bel ağrısı çektim sonrasında da ara ara gelip gidiyor gebelik yptim etkisi gitti mi diye dün 7. gündü hala silikde olsa pozitifti bu iğne diğeri kadar iyi değil mi yani boşuna mı bekliyorumEvet canım benimde ilk iğnem gonapeptyl idi. Bulamadığımız için bunu vermişti ve bende gram belirti vermedi iğne, tutmadı da zaten
Canım bende hiç pozitif bile vermedi o iğne. Bu şekilde düşünüp kendini strese sokma bence. Herkesin bünyesi farkı çünküBen ilk üç gün çok kasık ağrısı bel ağrısı çektim sonrasında da ara ara gelip gidiyor gebelik yptim etkisi gitti mi diye dün 7. gündü hala silikde olsa pozitifti bu iğne diğeri kadar iyi değil mi yani boşuna mı bekliyorum![]()
Öyle tabiki de bir canım sıkıldı zaten zor büyümüştü yumurtam iki aydır ilaçlar etki etmekusti üçüncü ayda büyüdü bir tane 20 mmCanım bende hiç pozitif bile vermedi o iğne. Bu şekilde düşünüp kendini strese sokma bence. Herkesin bünyesi farkı çünkü
Zaten bebiş için bize 1 tane sağlıklı yumurta yeterliÖyle tabiki de bir canım sıkıldı zaten zor büyümüştü yumurtam iki aydır ilaçlar etki etmekusti üçüncü ayda büyüdü bir tane 20 mm
emin ol benim de aynı oldu selçuk ecza deposunda tanıdığım var ondan rica ettim eczaneyi aradı ben gönderiyorum diye öyle verdiler tandııdk vasıtasıyla işin acı kısmı ise o eczaneyi arayıp sormuştum elimizde var mı diye yok dediler eskişehir de yaşıyorum çoğu eczaneyi aradım telefon ile hepsi yok ama elinde varmış tanıdık olunca verdi ilaçda bile tanıdık bulmak gerekiyormuş türkiye’de bunu anladım o iğnede olmadı ıkıncı iğne de doktora söyledim iğne yi bulamıyorum diye doktor hastanenin yanındaki eczaneyi aradı hasta gönderiyorum verin diye bunda da öyle verdiler parayla aldığımız ilaçı saklıyorlar daEvet ben başka şehirden bulup getirttim ve kaç kişiyi soktum araya, millet seferber oldu benim iğneye![]()
10 günde vücuddan atılıyor ya ortalama testler yalancu pozitif verebiliyor 12 gün olmuş senin belki bebişten pozitif çıkıyordur çünkü 12 ile 14 gün test aralığı tabi 14 kesin ya benim 12 gün evde yaptığım testte hafif silik vardı kan verdim negatif 14. gün pozitif testler kafa karıştırıyor insallah bebiş vardır ha diyeceksin ki 12 gün vücuddan atmıştır evde 10.gün test yaptım negatif 11.gun test yaptım yine negatif 12 gün test silik çıktı ama kanda yoktu 14 gün kan pozitifti testler beynimi yakmıştı en güzeli bekleyip kan vermek çünkü insan ya çok umutlanıyor yada yok diye uzulutorŞöyle en güveniliri bana göre Awox belki kişiden kişiye değişir bilemem. Çünkü daha önce yalancı pozitifi gösteren başka testlerde denk geldim maalesef.
Awox bende kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. Aslında yapmamın amacı iğnenin vücudumdan etkisi kaç günde atılacak önemli olan buydu benim için. Olurda tutmaz ise ki inşallah öyle bişey olmazbir dahaki sefere 12. günde itibaren yaparım çünkü o gün atıyor vucut artık öğrendim
![]()
Aminn canım ya inşallah Rabbim büyüktür bizlerin de kucaklarini doldursunZaten bebiş için bize 1 tane sağlıklı yumurta yeterliBu yüzden sıkma canını, Allah şu güzel günün hatrına dualarımızı kabul etsin, hepimiz bebişlerimizin haberini alalım inşallah
![]()
Evet evet resmen vicdansızlık! Ben İstanbulda bir eczanede var diye duydum arkadaş aradı yok dediler ben aradım vardı sattık şimdi dediler. Yani derdini anlamıyorum insanların.emin ol benim de aynı oldu selçuk ecza deposunda tanıdığım var ondan rica ettim eczaneyi aradı ben gönderiyorum diye öyle verdiler tandııdk vasıtasıyla işin acı kısmı ise o eczaneyi arayıp sormuştum elimizde var mı diye yok dediler eskişehir de yaşıyorum çoğu eczaneyi aradım telefon ile hepsi yok ama elinde varmış tanıdık olunca verdi ilaçda bile tanıdık bulmak gerekiyormuş türkiye’de bunu anladım o iğnede olmadı ıkıncı iğne de doktora söyledim iğne yi bulamıyorum diye doktor hastanenin yanındaki eczaneyi aradı hasta gönderiyorum verin diye bunda da öyle verdiler parayla aldığımız ilaçı saklıyorlar da
Evet evet ama bu konuda bilinçliyim. Bana doktorum söylemedi bile pozitif çıkar diye ben kendim araştırıp öğrendim. Bana 16. Gün kan tahlili yapalım dedi tek dediği bu yani.10 günde vücuddan atılıyor ya ortalama testler yalancu pozitif verebiliyor 12 gün olmuş senin belki bebişten pozitif çıkıyordur çünkü 12 ile 14 gün test aralığı tabi 14 kesin ya benim 12 gün evde yaptığım testte hafif silik vardı kan verdim negatif 14. gün pozitif testler kafa karıştırıyor insallah bebiş vardır ha diyeceksin ki 12 gün vücuddan atmıştır evde 10.gün test yaptım negatif 11.gun test yaptım yine negatif 12 gün test silik çıktı ama kanda yoktu 14 gün kan pozitifti testler beynimi yakmıştı en güzeli bekleyip kan vermek çünkü insan ya çok umutlanıyor yada yok diye uzulutor
kesinlikle çok acımasız çoğu eczanede var ama ilaçlara beklenen zamlardan dolayı ücretli ilaçlara yok diyorlar insanlara yazık yani devlet bakmıyor ozelr gidip doktorlara para veriyoruz yumurta büyütmek için ilaç kullanıyoruz tam yumurta oluyor hop iğne yok forumda o kadar çok var ki iğne bulamayıp ayını boş geçiren verdiğimiz paraya mı uzulelim doktora kullanılan ilaçlarlar sonuçta hormon vücudunuza etkisine mi üzülelim yoksa o ayki umutlarımıza mı uzulelimEvet evet resmen vicdansızlık! Ben İstanbulda bir eczanede var diye duydum arkadaş aradı yok dediler ben aradım vardı sattık şimdi dediler. Yani derdini anlamıyorum insanların.
Bizde zevkimize aramıyoruz bu iğneyi.
Zaten çektiğimiz stres yetmiyor gibi kurye tuttum ben Balıkesirdeyim İstanbuldan getirttim.
bide folik asit kullansan iyi olur vücuda hiç bir zararı yok hamile kalmayı kolaylaştırıyor vücudu hamilelige hazırlıyorEvet evet ama bu konuda bilinçliyim. Bana doktorum söylemedi bile pozitif çıkar diye ben kendim araştırıp öğrendim. Bana 16. Gün kan tahlili yapalım dedi tek dediği bu yani.
Ama ben araştırdığım kadarıyla 6. günde silikleşen bile olmuş. Ben bu yüzden tedbirli davrandım biraz. İnşallah tutmuştur o kadar ihtiyacım var ki güzel haberi almaya![]()
Kullanıyorum canım inşallah bu ay bebiş brnimledirbide folik asit kullansan iyi olur vücuda hiç bir zararı yok hamile kalmayı kolaylaştırıyor vücudu hamilelige hazırlıyor