- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Merhaba canim ben bunu dün yapmıştım akşam sabah bu hali almışCanım merhaba eğer reglin 6 Nisansa dört gün öncesi için gayet belirli
Bence varAma sen ne olur ne olmaz yarın sabahtan yapıp koyulaşmayı takip et reglin geçince d e kan ver
Umarım vardır canim sabah ilk idrarimla yapacagimCanım merhaba eğer reglin 6 Nisansa dört gün öncesi için gayet belirli
Bence varAma sen ne olur ne olmaz yarın sabahtan yapıp koyulaşmayı takip et reglin geçince d e kan ver
Tebrik edelim miKizlarr ilk idrarla yaptim.bi bakarmisinz ya
Hemen belirdi hayalet cizgi gittikcede koyulassti
Bizi de haberdar et bence varUmarım vardır canim sabah ilk idrarimla yapacagim
Yaaaaa vaaaa asiri mutluyum cok mutluyum biyanimda acabami diyorrrr yarabbim❤Tebrik edelim mi
Bence yok geçen ay benim daha belirgindi ama yoktuYarin yapicam sizce varmidir
Ignenin.kacinci gunu yaptiniz testi siz acaba igneden dolayi cikmasin bende tedirginim acaba ignenin etkisimi die ama 16.gun bgunBence yok geçen ay benim daha belirgindi ama yoktu
Yok ben iğne olmamıştım Hamilelik testinde benim daha belirgindi sadece testi görünce yorum yaptım ama umarım sizde vardırIgnenin.kacinci gunu yaptiniz testi siz acaba igneden dolayi cikmasin bende tedirginim acaba ignenin etkisimi die ama 16.gun bgun
Anladım kacgun gecti adetiniz canim acaba ya insalllah herkese nasip eder rabbimYok ben iğne olmamıştım Hamilelik testinde benim daha belirgindi sadece testi görünce yorum yaptım ama umarım sizde vardır
Tatlım hanilesin benimde ilkinde böyle olmuştu kaç gün var adetineKizlarr ilk idrarla yaptim.bi bakarmisinz ya
Hemen belirdi hayalet cizgi gittikcede koyulassti
Bgun olmazsa 3 gun gecikme olcak canimmm insalllah herkes oyle diyorTatlım hanilesin benimde ilkinde böyle olmuştu kaç gün var adetine
Kuzum gidip kan versene özel hastanede 1 saate cikiyoBgun olmazsa 3 gun gecikme olcak canimmm insalllah herkes oyle diyor
Kuzum yarin gidicez ozel hastane ile aramda bi bucuk saat var esimle yarin gidicemKuzum gidip kan versene özel hastanede 1 saate cikiyo
benimde siddetli agrisi yok adetim duzensiz gunu blli olmuyo genelde ama doktorum 15 gun icinde adetin.glmezse hamilesindir dediCanim bende de aynı ama çok tatlı bi ağrısı var şiddetli ağrım yok adet günün ne zaman
Bence var tatlım kötü düşünme dua et üç aylardayız üç aylar tesbihimi çektiğim zaman sana da bol bol dua edicem aksamaKuzum yarin gidicez ozel hastane ile aramda bi bucuk saat var esimle yarin gidicem
Test yapmaya cesaretm yom cnki cok hayal kirikligi.yasadim bn bi hafta daha adetimin glmemesini bklemeyi dusunuyorumBende çok sık idrara çıkıyorum çok su içen bi insanda değilim yani test varsa yapsanaa
Yaaa bende 3 aylar tesbihi cekiyorum sonrssinda herkese dua ediyorum.allah razı olsun canımBence var tatlım kötü düşünme dua et üç aylardayız üç aylar tesbihimi çektiğim zaman sana da bol bol dua edicem aksama
Inşallah canim benim şuan ne durumdasın hatırlayamadım adetin geldimi geciktimi ne kadar varbenimde siddetli agrisi yok adetim duzensiz gunu blli olmuyo genelde ama doktorum 15 gun icinde adetin.glmezse hamilesindir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?