Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesinden sonra gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembeportakalizmir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
340
148
18
Arkadaslar merhaba catlatma ignemin 14.günümdeyim akşam test yaptım çok ince bi çizgi çıkmıştı ama flasda bakılınca gözüken bi cizgiydi dünkü testime bugün baktım o çizgi daha da kalınlaşmış daha belirgindi bat 6 nisan

Eklentiler

• 20200402_071548.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 124
sabah ilk idrarla yapmalısın.eğer varsa artık cıkar. 12.günden sonra etkisi geçer iğnenin

meraba bende catlatma ignesinin 15. gunundeym iki uc gunduz sirt bel.ve kasiklarmda agri var hatta geceleri bacaklarmdada oluyor adetm glcek.gbi agri oluyor birde sık sık idrara cikiyorum adetim bugunde gelmezse umut varmi sizce

meraba bende catlatma ignesinin 15. gunundeym iki uc gunduz sirt bel.ve kasiklarmda agri var hatta geceleri bacaklarmdada oluyor adetm glcek.gbi agri oluyor birde sık sık idrara cikiyorum adetim bugunde gelmezse umut varmi sizce
Canim bende de aynı ama çok tatlı bi ağrısı var şiddetli ağrım yok adet günün ne zaman

Bu dün akşam yaptığım test sabah bakınca böyle olmuş aksamkini de atiyim yani ilk görünen ince çizgiyi siz gorurmusunuz bilmiyorum
Zarzor gözüküyor ama canım daha koyu olması gerekiyor. Umudunu kırmış gibi olmayayım hep bu şekilde çizgi görüp adet oldum ben. İnşallah sen olmazsın hamilesindir. Ama çok umutlandırma kendini sonra hayal kırıklığın da büyük oluyor. Bizzat yaşadım

Inşallah hamileyimdir canim ocakta düşük yaşadım bu bana ilaç gibi gelir varsa

Çizgiyi görüyorum bende ama böyle ince çizgi olunca negatif oluyor genelde. İnşallah hamilesindir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…