• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesinden sonra gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar üzerinden baya geçmiş ama sormak istedim. Bugün iğnemin 14.günü sizinle aynı şeyi yaşadım. Çok silik bi çizgi var ama dün daha koyuydu sanki. Sizin sonucunuz neydi. Gidip kan tahlili yaptırmadı silikleşti iğnedenmiş diye.

OTE="pembeportakalizmir, post: 63328927, member: 985519"]
Arkadaslar merhaba catlatma ignemin 14.günümdeyim akşam test yaptım çok ince bi çizgi çıkmıştı ama flasda bakılınca gözüken bi cizgiydi dünkü testime bugün baktım o çizgi daha da kalınlaşmış daha belirgindi bat 6 nisan
Merhabalar üzerinden baya geçmiş ama sormak istedim. Bugün iğnemin 14.günü sizinle aynı şeyi yaşadım. Çok silik bi çizgi var ama dün daha koyuydu sanki. Sizin sonucunuz neydi. Gidip kan tahlili yaptırmadı silikleşti iğnedenmiş diye.
[/QUOTE]
Hamilelik testiniz mi silik çıktı

Hamilelik testiniz mi silik çıktı
[/QUOTE]
Evet ama dün biraz daha belirgin gibiydi. Çok silik dikkatli bakınca görünen bi çizgi bugün de var. Bugün iğnenin 14.günü

Arkadaslar merhaba catlatma ignemin 14.günümdeyim akşam test yaptım çok ince bi çizgi çıkmıştı ama flasda bakılınca gözüken bi cizgiydi dünkü testime bugün baktım o çizgi daha da kalınlaşmış daha belirgindi bat 6 nisan
Acaba sizin sonucunuz ne oldu bende sizinle aynı durumdayım bugün iğnemin 14.günü

Evet ama dün biraz daha belirgin gibiydi. Çok silik dikkatli bakınca görünen bi çizgi bugün de var. Bugün iğnenin 14.günü
O zaman olabilir çünkü nemde yaptım hiç çizgi çıkmadı
[/QUOTE]
Ama o zaman dün niye daha belirgindi de bugün silikleşti diyorum. 14.güne kalıyormuş bazen iğne etkisi

Back