- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
Evet öyle canım. Ben de hep okurdum ama bu iğneyi vurulduktan sonra üye oldum ilk gebeliğim de kendiliğinden hamile kalmıştım ama düşük yaptım 6 haftalık çünkü hamile olduğumu anlamamıştım bile. Sonradan doktora gittim doktor yumurta tembelliği var dedi. Şok oldum tabi ben buna da şükür Rabbim aratmasın hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde inşallah.bende aynıyım bundan önce ben bu klübü bilmezdim bi baktım üye olmuşum her dakika burdayım :) valla bunca stresi yaşamayan bilemez kimseye de anlatılmıyo halden anlayan yok
Benim de 11. Gün oluyor pazartesi. Doktorum biraz ters benim sankipazartesi 11. gün dr kontrolüne gitsem mi acaba sen gittin mi canım :)
bazılarını ara takip için çağırıyorlar bende merak ediyodum korktum gitmeye kızar diye sen iyi cesaret etmişsinBenim de 11. Gün oluyor pazartesi. Doktorum biraz ters benim sanki☺çekiniyorum o yüzden iğneden 2 gün sonra gittim çatlamış mı diye batırmaya. Böyle peşine düşme demişti tüp bebek bile tutunmaz stresle dedi. Ama elde değil ki.
Ah canım ya inşallah kaç aydır deniyorsunuz?bazılarını ara takip için çağırıyorlar bende merak ediyodum korktum gitmeye kızar diye sen iyi cesaret etmişsinbana 10 gün ilişki dedi 3 gün geçsin üzerinden adet olmazsan gel olursan adetin 3. günü gel dedi
bence yapma bekle pazartesi yap bende 1 tane vardı bugün denedim negatifi gördüm ya daha da yapmamAcaba yarın 1 test daha yapsam mı yoksa pazartesiyi mi beklesem ben de. Son 1 tane testim kaldı. Eşimin de haberi yok canım bir bilse habire test aldığımı☺
Hep vaktimizi çaldılar benim de öyle oldu ne zaman gitsem hiç bir şeyin yok dediler. Ama artık araştırdım özelde Bi doktor buldum ilgilenmiyor gibi gözüküyor ama neyse onu söylüyor bir de hep ultrason la muayene ediyor. Allah razı olsun o bakar bakmaz hemen söyledi. Bende de yumurta tembelliği varmış2 yıldır evliyim canım 8 aydır olmuyor başta dr a gittiğimde 1 yıl dolsun öyle gel diyip durdular. kaç kere dr dr gezdim problem yok testlerin iyi dedi. son dr işte yumurtlama tembelliği var dedi klomen verdi
Kıyamam ama hiç değilse iğnenin etkisi Geçmiş bir daha yaparsan ve pozitif olursa inşllahbence yapma bekle pazartesi yap bende 1 tane vardı bugün denedim negatifi gördüm ya daha da yapmam
hayırlısı inşallah kuzum :)Kıyamam ama hiç değilse iğnenin etkisi Geçmiş bir daha yaparsan ve pozitif olursa inşllahşüphe de kalmazsın
Kan ver canım saglık ocaginda 11. Gun ben verfim gecen ay 0.0dı regli daha rahat bekledim.Benim de 11. Gün oluyor pazartesi. Doktorum biraz ters benim sanki☺çekiniyorum o yüzden iğneden 2 gün sonra gittim çatlamış mı diye batırmaya. Böyle peşine düşme demişti tüp bebek bile tutunmaz stresle dedi. Ama elde değil ki.
e11.30 gibi iğnemi oldum. Ağrı devam ediyor. Geçen ay ertesi gün de biraz devam etmişti bu şekilde. Yumurtalık hasasiyeti olabilir gibi bir şey okudum prospektüste. Ağrıyı ne zaman ciddiye almam gerektiğini bilemiyorum. Regl ağrısı filan da çeken biri değilim normalde.
Kafam karışık.
23.30 u neden bekliyorsun canım anlayamadım:) hayırlısı olsun bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek. Çocuk için birliktelik evet biraz öle oluyor sanki ama napalımAksam 23.30 bekliyorum. Onu bile beklemek cok zor. Esim evde.Çocuk yapmak için s#ks yapmiyoruz çok sacma diyo.
amin inşllah tutmustur23.30 u neden bekliyorsun canım anlayamadım:) hayırlısı olsun bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek. Çocuk için birliktelik evet biraz öle oluyor sanki ama napalımBi de bu ay benim çok komik oldu. Doktor iğneden 1 gün sonra ilişki olsun dedi. Ama ben iğneden 2, 3 saat sonra yoğun bir yumurtlama sıvısı geldi. Kesin yumurtladım o gün. Eşim de o gece uyumuştu ertesi gün olucak deyince. Sonra gittim ben yumurtladım galiba kalk dedim utana sıkıla ama uyumuştu garibim anlamadı bile beni. Sabah uyanınca söyledim. İşe gitmem gerek dedi akşama çok geç olabilir dedim. İşe gitti 1 saat sonra sabah 9 gibi geri geldi öyle oldu. Yani yumurtlama dan 16 saat sonra oldu. İnşllah tutmuştur Allahım nasip etsin hepimize beklemek zor
Teşekkür ederim.Dayanilmayacak agri hizla bel ve karin buyumesi onemli onun haricinde normal
e
İnsallah tutmuştur. Benim doktor saat verdi. Ben de saati bekliyorum. Geçen ay da tam saatinde ağrı başlamıştı o an catladığına emin gibiyim.23.30 u neden bekliyorsun canım anlayamadım:) hayırlısı olsun bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek. Çocuk için birliktelik evet biraz öle oluyor sanki ama napalımBi de bu ay benim çok komik oldu. Doktor iğneden 1 gün sonra ilişki olsun dedi. Ama ben iğneden 2, 3 saat sonra yoğun bir yumurtlama sıvısı geldi. Kesin yumurtladım o gün. Eşim de o gece uyumuştu ertesi gün olucak deyince. Sonra gittim ben yumurtladım galiba kalk dedim utana sıkıla ama uyumuştu garibim anlamadı bile beni. Sabah uyanınca söyledim. İşe gitmem gerek dedi akşama çok geç olabilir dedim. İşe gitti 1 saat sonra sabah 9 gibi geri geldi öyle oldu. Yani yumurtlama dan 16 saat sonra oldu. İnşllah tutmuştur Allahım nasip etsin hepimize beklemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?