aynen bana iliskiyi cuma aksami verdi o saatlerde ağrıdı.Benim bu sabah gecmisti uyandigimda aksama catlayacak sanirim gecen ay tam iliski verdigi saatte agri baslamisti.
Kızlar merhaba ben klomen tedavisi gördüm. Ovitrenle iğne yapıldı sonra bugün 8. Günü adetime 6 gün var ama dünden beri goguslerimde hassasiyet var aşırı derecede gaz oluştu karnım sis ve çok fazla sesler geliyorbelimde ağrı yok ama kasılma şeklinde gelip gidiyor bularak gebelik belirtisi olabilir mi erken mi henüz
9. Gün bugün test yaptım negatif çıktı aynı zamanda ovulasyon testi taptım silikti çatlama olmuş ama ne zaman bilemiyorumCanım merhaba iğnenin bugün kaçıncı günü? İdrar testi yaptın mı? Bende iğne oldum çok yakınız galiba birbirimize benimde 9.gün bugün idrar testi yapıyorum her gün bakalım sen de yapsan karşılaştırırdık
Bende 6.günden beri test yapıyorum. 8.gün hem kan hem idrar yaptım kan 7.25 ti. Bugünde 9.günüm ama bak böyle çıktı düne göre daha mı. Koyu aynı mı anlayamadım. Daha silik olması gerekmez mi ki9. Gün bugün test yaptım negatif çıktı aynı zamanda ovulasyon testi taptım silikti çatlama olmuş ama ne zaman bilemiyorum
Tek kesin belirti adetin gecikmesi ve kan testi gerisi hikaye.kan testi adama tokat gibi çarpıyor gerçeği yüzüne yüzüne
sorma bekliyoruz şurda 4 5 gün kaldı ama umut fakirin ekmeği diyelim bi belirti görmek istiyor insan yinedeTek kesin belirti adetin gecikmesi ve kan testi gerisi hikaye.kan testi adama tokat gibi çarpıyor gerçeği yüzüne yüzüne
kaç gün oldu senin daha başlardasın galiba,aynen bana iliskiyi cuma aksami verdi o saatlerde ağrıdı.
Bende 6.günden beri test yapıyorum. 8.gün hem kan hem idrar yaptım kan 7.25 ti. Bugünde 9.günüm ama bak böyle çıktı düne göre daha mı. Koyu aynı mı anlayamadım. Daha silik olması gerekmez mi kiEki Görüntüle 2586929
persmebe vurundum iğneyikaç gün oldu senin daha başlardasın galiba,
benimle aynı gün işte ama ben negatif gördüm testtepersmebe vurundum iğneyi
Yok canım 6.günden başladım iğnenin etkisini takip etmek istedim kaçıncı günde geçiyor diye merak ediyorum açıkcası bir daha iğne yaptırırsam diye. Ama 8.gün azaldı. 9.gün biraz daha belirgin geldi bana. Yada ben öyle görmek istiyorum galibadaha silik sanki anlamadım 6. gün de mi gebelik çıkmaya başladı 13 14den önce çıkmaz diyolard
bu erken gebelik testi değil dimi gebesin bence yükseliyor gittikçe.
evet daha belirgin inşallah sonuç hep pozitif kalır :)Yok canım 6.günden başladım iğnenin etkisini takip etmek istedim kaçıncı günde geçiyor diye merak ediyorum açıkcası bir daha iğne yaptırırsam diye. Ama 8.gün azaldı. 9.gün biraz daha belirgin geldi bana. Yada ben öyle görmek istiyorum galiba☺
Değil normal test canım. Hiç bir belirtim yok o kadar ümitsizim ki bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahbu erken gebelik testi değil dimi gebesin bence yükseliyor gittikçe.
Ahh keşkee pazartesi tekrar yapıcam bakalımevet daha belirgin inşallah sonuç hep pozitif kalır :)
bende aynıyım bundan önce ben bu klübü bilmezdim bi baktım üye olmuşum her dakika burdayım :) valla bunca stresi yaşamayan bilemez kimseye de anlatılmıyo halden anlayan yokDeğil normal test canım. Hiç bir belirtim yok o kadar ümitsizim ki bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahev işi bile yapamaz oldum aklım hep orda
pazartesi 11. gün dr kontrolüne gitsem mi acaba sen gittin mi canım :)Ahh keşkee pazartesi tekrar yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?