Gebeliğe Hazırlık ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA AĞRI 💐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek kesin belirti adetin gecikmesi ve kan testi gerisi hikaye.kan testi adama tokat gibi çarpıyor gerçeği yüzüne yüzüne

Canım merhaba iğnenin bugün kaçıncı günü? İdrar testi yaptın mı? Bende iğne oldum çok yakınız galiba birbirimize benimde 9.gün bugün idrar testi yapıyorum her gün bakalım sen de yapsan karşılaştırırdık

9. Gün bugün test yaptım negatif çıktı aynı zamanda ovulasyon testi taptım silikti çatlama olmuş ama ne zaman bilemiyorum

9. Gün bugün test yaptım negatif çıktı aynı zamanda ovulasyon testi taptım silikti çatlama olmuş ama ne zaman bilemiyorum
Bende 6.günden beri test yapıyorum. 8.gün hem kan hem idrar yaptım kan 7.25 ti. Bugünde 9.günüm ama bak böyle çıktı düne göre daha mı. Koyu aynı mı anlayamadım. Daha silik olması gerekmez mi ki

Tek kesin belirti adetin gecikmesi ve kan testi gerisi hikaye.kan testi adama tokat gibi çarpıyor gerçeği yüzüne yüzüne
sorma bekliyoruz şurda 4 5 gün kaldı ama umut fakirin ekmeği diyelim bi belirti görmek istiyor insan yinede

daha silik sanki anlamadım 6. gün de mi gebelik çıkmaya başladı 13 14den önce çıkmaz diyolard

daha silik sanki anlamadım 6. gün de mi gebelik çıkmaya başladı 13 14den önce çıkmaz diyolard
Yok canım 6.günden başladım iğnenin etkisini takip etmek istedim kaçıncı günde geçiyor diye merak ediyorum açıkcası bir daha iğne yaptırırsam diye. Ama 8.gün azaldı. 9.gün biraz daha belirgin geldi bana. Yada ben öyle görmek istiyorum galiba

evet daha belirgin inşallah sonuç hep pozitif kalır :)

Değil normal test canım. Hiç bir belirtim yok o kadar ümitsizim ki bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallahev işi bile yapamaz oldum aklım hep orda
bende aynıyım bundan önce ben bu klübü bilmezdim bi baktım üye olmuşum her dakika burdayım :) valla bunca stresi yaşamayan bilemez kimseye de anlatılmıyo halden anlayan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…