Benim ilk gün az ama 2. Gün o kadar çok ağrım oldu ki iş yerinde yeni doğum yapmış kadınlar gibi yürüyüp oturup kalktım11.30 gibi iğnemi oldum. Ağrı devam ediyor. Geçen ay ertesi gün de biraz devam etmişti bu şekilde. Yumurtalık hasasiyeti olabilir gibi bir şey okudum prospektüste. Ağrıyı ne zaman ciddiye almam gerektiğini bilemiyorum. Regl ağrısı filan da çeken biri değilim normalde.
Kafam karışık.
Bilemiyorum ki canım ben de az mı çok mu bu ağrı. Canım da tatlı değildir, acı eşiğim yüksek ama bilemiyorum. Yatıp duruyom.Benim ilk gün az ama 2. Gün o kadar çok ağrım oldu ki iş yerinde yeni doğum yapmış kadınlar gibi yürüyüp oturup kalktım
Çatlama ağrısı olabilir mi acabaBilemiyorum ki canım ben de az mı çok mu bu ağrı. Canım da tatlı değildir, acı eşiğim yüksek ama bilemiyorum. Yatıp duruyom.
Çatlama ağrısı geçen ay tam ilişki verdigi saatte başlamıştı,36 saat sonra. Bu değişik bi hassasiyet gibi.Çatlama ağrısı olabilir mi acaba
Teşekkür ederim. Bu ilaçlar hep bir şeyler yaptığı için vücudumuza mecbur düşünüyoruz acaba neden diye.Ağrının olması igne yumurtayi iyice olgunlastirip catlamasinin yakinlastigi yada catladigi anlamina geliyo..eger asilama falan olmicaksa ağrınızın bittiği zaman ilişkide bulunmanızı tavsiye ederim..bol şanslar..
Yarın başlıyorum canısı. Zaten bu gece koca yok. Simdi catladiysa da yarina kadar durur ins. Ve dun de iliski olmustu. Denk gelir insallah ayol.Bana doktorum ağrı olan günleri mutlaka değerlendirin dedi haberin olsun
Spermler 48 mi 72 saat mi ne kalıyormuşYarın başlıyorum canısı. Zaten bu gece koca yok. Simdi catladiysa da yarina kadar durur ins. Ve dun de iliski olmustu. Denk gelir insallah ayol.
72ye varabiliyomuş. Ona guveniyorum.Spermler 48 mi 72 saat mi ne kalıyormuş
Hadi inşallah olumlu gelişmelerimiz olur72ye varabiliyomuş. Ona guveniyorum.
Dinlemeeee dinleme o belirtileriiiii.Kızlar merhaba ben klomen tedavisi gördüm. Ovitrenle iğne yapıldı sonra bugün 8. Günü adetime 6 gün var ama dünden beri goguslerimde hassasiyet var aşırı derecede gaz oluştu karnım sis ve çok fazla sesler geliyorbelimde ağrı yok ama kasılma şeklinde gelip gidiyor bularak gebelik belirtisi olabilir mi erken mi henüz
Geçen ay ilk kez vuruldu bana ben de öyle dedim daha önce hiç olmayan seyler oluyo kesin hamileyim filan... amansonu hüsran oldu. İgne öyle değişik değişik şeyler yapiyo malesef. Azcık daha bekle canım. 14.gün test yap bize de haber verYapma bunuuubende dünden beri kesin hamişim bu sefer oldu diyorum
Kız iki gün daha dur. Iğnenin prospektüsünde 10.günden önce test yapmayın yazıyorAz önce ovulasyon yaptım silik çıktı çatlama olmuş çoktan sanırım onu ilaç etkisi geçmiş diye yaptım. Bi de gebelik deneyim dedim belli mi olur bi umuttokat gibi çarptı günler geçse de ne olduğunu görsem rahat edicem bu belirsizlik sinir bozucu
Benimde agriyor persmeheden veri regl sancisi gibi özellikle dunaksam catladi daha feci agridi11.30 gibi iğnemi oldum. Ağrı devam ediyor. Geçen ay ertesi gün de biraz devam etmişti bu şekilde. Yumurtalık hasasiyeti olabilir gibi bir şey okudum prospektüste. Ağrıyı ne zaman ciddiye almam gerektiğini bilemiyorum. Regl ağrısı filan da çeken biri değilim normalde.
Kafam karışık.
Benim bu sabah gecmisti uyandigimda aksama catlayacak sanirim gecen ay tam iliski verdigi saatte agri baslamisti.Benimde agriyor persmeheden veri regl sancisi gibi özellikle dunaksam catladi daha feci agridi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?