- 29 Ekim 2017
- 80
- 9
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim test icin daha cok erken bekleyip kan tahlili ver hatta adetini bekle ne zmaansa gecerse ver bosa umitlenme canimEvet sabirsizliktan yaptım zaten testi ama negatif biraz daha bekleyeyim teşekkür ederim
Amin insallah. Sendemi catlatma ignesi kullandin bu ayPazara kadar bekleyeceğim adetim o gun olmazsam p.tesi tahlil yaptırayım en iyi insallah guzel haberlerle dönüş yaparım olmazsa nasip artik
Bende ayniyim 3 aydir bu ay gene klomene basladim ctesi kontrolum var. Senin sorunun ne ?Evet klomen kullandım sonra catlatma ignesi yapıldı ekim 25de
Bende nerden baslasam 2.5 senelik evliyim 5 ay once cocuga karar verdik doktora gittim butun tahliller yapildi hepsi temiz cikti folik asite basladim gittigim doktoru pek sevmemistim. 2 ay gecti olmayinca ben panikle baska doktora gittim oda klomene basladi ilk ay yumurta cok kucuktu 2.ay klomen catlatma ignesi verdi olmadi 3.ayda ayni gene olmadi. Simdi gene klomene basladik ama doktorumu degistirdim. Megerse tedavi icin acele etmemek gerekmis ben bunyenin alismasina izin vermeden tedaviye basladim maalesefHayırlısı olsun insallah
Benim bildiğim bir rahatsızlığım yok 4.5 yasında oğlum var 2. Çocuk istedik 1 senedir korunmuyoruz olmadı bizde oanikledik dr gittik ilk çocuğun korunmayı bırakır bırakmaz tutmuştu yumurtalık kistimde var 3 cmlik ama senelerdir duruyor.sende durumlar nasil
Insallah amin cok sagol Allah razi olsun. Doktor cok buyuk etken ya digeri moralimi yerle bir etmisti cok sukur bu cok tatli bi doktor bide anlatiyor falan bastan savma yapmiyorYeni doktor yeni umutlar insallah kucağına bebeğini almanı nasip eder vakti vardır diyeceğiz artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu ay ikimiz icin ve bebek isteyen herkes icin güzel geçer insallah
13.gunde idrar testinde cikmaz canim 14.gun kan testi verin diyorlar genelde. O yuzden olumsuz dusunme 3 aydir ayni durumu yasadigim icin artik ben alip yapmiyorum test kendim adete kadar sabrediyorum zaten adet zamani anliyorum ben agrilarim basliyor. Bence ctesiye kadar olmazsan saglik ocaginda falan bi kan ver merak edecegine.13 gün oldu bugün test yaptım negatif cıktı ama daha adetime 4 gün var nasip insan yinede umutlanıyor. Tamam bende yazarım gelismeleri☺
Tedavi olarak neye devam edecegini soylemedimi doktorun ? Bir cocugum varmi demistin sanki?Allah razı olsun canimm rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsin insallah. P.tesi duruma gore tahlil yaptırayım olmadi klomene devam eder buyuk ihtimalle dr
Amin canim. O zaman olur sorun etme ara verince biraz zaman istiyor ablamdada oyle oldu 2.cocukta 6,7 ay bekledi olmasini. Klomen takip etmek icin vermis sana belli. Neyseki 1 tane varmis Allah bagislasin biz daha 1.yi beceremedikTedavi olarak soylemedi adet olursam 3.gunu gel dedi evet 1 oglum var 4.5 yasinda allah herkese nasip etsin anneligi insallah
merhabalar sonucunuz ne oldu acaba? benim de 12. gün idrar testim negatif, umutlanmalımıyım hala bilmiyorum13 gün oldu bugün test yaptım negatif cıktı ama daha adetime 4 gün var nasip insan yinede umutlanıyor. Tamam bende yazarım gelismeleri☺