AMin canm inşallah yüzümüz gülsün inşallah tez zamanda..benimde emine memnun oldum canm:)Allah daha fazla muhtac etmesin bizi bunlara canim. Isim neydi senin artik unutmam benim hilal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMin canm inşallah yüzümüz gülsün inşallah tez zamanda..benimde emine memnun oldum canm:)Allah daha fazla muhtac etmesin bizi bunlara canim. Isim neydi senin artik unutmam benim hilal
Bende cok memnun oldum eminecim. Amin insallah ya beklemek cok zor geliyor hele bide agriyla. Bu agriyla olmaz diyorum ben herkes umudunu kesme sakın igne yapiyo diyolar. Bilmiyorum yaAMin canm inşallah yüzümüz gülsün inşallah tez zamanda..benimde emine memnun oldum canm:)
Evet kesme ümidini canm sen. bende gördüm hep yorumlar agri yapabiliyormuş zor evet ama inşallah olumlu sonuç alırsında agrı cektiğinede değsinBende cok memnun oldum eminecim. Amin insallah ya beklemek cok zor geliyor hele bide agriyla. Bu agriyla olmaz diyorum ben herkes umudunu kesme sakın igne yapiyo diyolar. Bilmiyorum ya
Insallah Allah biran once hayirlisiyla nasip etsin hepimizenEvet kesme ümidini canm sen. bende gördüm hep yorumlar agri yapabiliyormuş zor evet ama inşallah olumlu sonuç alırsında agrı cektiğinede değsin
Amin canım inşallahInsallah Allah biran once hayirlisiyla nasip etsin hepimizen
0.6 mi ben bisey anlamadim senin sonucun kacmis canim ?Kızlar tahlil sonucum internetten baktım yok dimi gebelik
Bende anlamadım aslında t-hch 0.6 yazıyor ama0.6 mi ben bisey anlamadim senin sonucun kacmis canim ?
Yok canim degilsin en az 10-50 arasi olmali yaziyor. Nette oyle gordum ben cok dusuk cikmis senin. Olsun uzulme Allahtan hayirlisi yılmak yok yola devam sakın kafana takma :)Gebelik yok dimi kızlar anlamadım ben
Benim 1.2 çıkmıştı 10 un altı kabul edilemez dedi dr.Kızlar tahlil sonucum internetten baktım yok dimi gebelik
Yok canim ya adetimi bekliyorum daha yok ama agrilari ve belirtileri fazlasiyla var. Yani heralde obur aya kalicakHilal sen naptin varmı bi gelisme canm
Adet günün nezamandı canım benimde agri var ara ara aynı inşallah gelmez ikimizinde yaaYok canim ya adetimi bekliyorum daha yok ama agrilari ve belirtileri fazlasiyla var. Yani heralde obur aya kalicak
Insallah canim ismin eminemiydi benmi yanlis hatirliyorum. Valla gecn ay 27sinde olmam gerekiyodu ama kist olustu catlatma ignesi sonrasi sanirim ondan gecikti 3unde olmustum bu ay 2sini gosteriyor takvimim. Goguslerim fena hele uclarini hic elleyemiyorum kasiklarimda cok agriyor. Normalde benim adetimden 10 gun once belirtiler baslardi ve cok fazla sancim olurdu hala ayniyim sanirim olucam. Senin ne zaman ?Adet günün nezamandı canım benimde agri var ara ara aynı inşallah gelmez ikimizinde yaa
Evet canım eminebende 10 agustosta normal oldu sonra hep kanamam oldu sasti anlayamadim kanama üstüne olunca.benmde takvim 2 gun gecti dio ama duphaston hap kullanmistm oda degistrmis olabilir.bekliyorum bakalım.seninde insallah vardır bebiste ondandır rahatsızlığı.Insallah canim ismin eminemiydi benmi yanlis hatirliyorum. Valla gecn ay 27sinde olmam gerekiyodu ama kist olustu catlatma ignesi sonrasi sanirim ondan gecikti 3unde olmustum bu ay 2sini gosteriyor takvimim. Goguslerim fena hele uclarini hic elleyemiyorum kasiklarimda cok agriyor. Normalde benim adetimden 10 gun once belirtiler baslardi ve cok fazla sancim olurdu hala ayniyim sanirim olucam. Senin ne zaman ?
Insallah gulum herkes duada ama Allahtan hayirlisi demekki Rabbimin bekledigi zaman var dogru zamanda gelsin degilmi :)Evet canım eminebende 10 agustosta normal oldu sonra hep kanamam oldu sasti anlayamadim kanama üstüne olunca.benmde takvim 2 gun gecti dio ama duphaston hap kullanmistm oda degistrmis olabilir.bekliyorum bakalım.seninde insallah vardır bebiste ondandır rahatsızlığı.
Kesinlikle canım biz biran önce istiyoruz bekliyoruz ama dediğin gibi Allah nezaman nasip ederse o zaman olucakInsallah gulum herkes duada ama Allahtan hayirlisi demekki Rabbimin bekledigi zaman var dogru zamanda gelsin degilmi :)
Oyle eminecim valla 3 ay oldu tedaviye basliyali ama beklemek zormus Allah daha cok bekleyenlerin sabrini arttirsin. Bugun esime dedim vazgeceyim tedaviden bekliyelim biraz dedim adam ne desin artik o kadar takiyorum ki.Kesinlikle canım biz biran önce istiyoruz bekliyoruz ama dediğin gibi Allah nezaman nasip ederse o zaman olucak