Adet gecikmesin den 4 gün sonra test

Htcyassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
40
4
1
24
Kızlar adet gecikmesinden 4 gün sonra test yaparsam çıkarmı 2 gün oldu gecikeli bugün sabah test yaptım böyle gözle zor görünen bir çizgi çıktı bilemedim belki göz yanılması dedim birde prodoctor marka ile test yaptım kaç gün sonra bir daha yaparım bilgi lütfen

Kızlar adet gecikmesinden 4 gün sonra test yaparsam çıkarmı 2 gün oldu gecikeli bugün sabah test yaptım böyle gözle zor görünen bir çizgi çıktı bilemedim belki göz yanılması dedim birde prodoctor marka ile test yaptım kaç gün sonra bir daha yaparım bilgi lütfen
Olmazsan iki gün sonra sabah ilk idrarla yap o zaman varsa biraz daha belirgin olur

Bilmiyorum ya şuan 3 gün gecikmem var ve 3 gündür test yapıyorum ama çıkmıyor birşey anlamadım ben adet geçikince kaç gün sonra yapılıyor bu testler benim ilk gebeliğe hazırlık ve ne yapacağımı da bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum beni aydınlatın lütfen

Ben adet günü öğrendim kaset testte çıkmıştı. Çatlamanın tam 14. Günüydü

Back
X