- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
Hastane miydi yani cnmBenden kan aldı öyle yaptı hormon testini canım kan alma diye bi odada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane miydi yani cnmBenden kan aldı öyle yaptı hormon testini canım kan alma diye bi odada
Anladım Can'ım benim gittiğim yer hastane değildi sırf tahlil yapılan bi yerdi jinekoloğum yönlendirmişti ondan sordum. Doktoruna danış bakalım baktırın aklınız rahat olsun en azındanEvet canım Özel hastaneye gittim
Evet canım Özel hastaneye gittimHastane miydi yani cnm
Evt canım haklısın sormak lazım teşekkür ederim cok saol canımAnladım Can'ım benim gittiğim yer hastane değildi sırf tahlil yapılan bi yerdi jinekoloğum yönlendirmişti ondan sordum. Doktoruna danış bakalım baktırın aklınız rahat olsun en azından
Rica ederim canım. Regl olursam yazarım buraya :)Evet canım Özel hastaneye gittim
Evt canım haklısın sormak lazım teşekkür ederim cok saol canım
Yaz tabi canım ben de tüm gelişmeleri yazacağım regl olunca doktora gidince yeni ay başlasın bakalım :)Rica ederim canım. Regl olursam yazarım buraya :)
Yeni ay yeni umutlar diyoruz o zaman :) pes etmek yılmak yok dünyanın sonu değil bugünümüze şükür güçlüyüz oh mis :)Yaz canım
Yaz tabi canım ben de tüm gelişmeleri yazacağım regl olunca doktora gidince yeni ay başlasın bakalım :)
Aynen şöyle yaa no stres :)Yeni ay yeni umutlar diyoruz o zaman :) pes etmek yılmak yok dünyanın sonu değil bugünümüze şükür güçlüyüz oh mis :)
Benm de yk canm yuzum sivilce doldu senin bugun kacinci gunun ben heralde yarn olucam gecen ay da 16.gunde olmustum o zaman benim catlatma ignesine rgmen catlama sorunum var doktora diyorum ama pek onemsemiyo . yani bana catlamis demesi icin beni bi kere daha cagrmasi lazm ama cagrmiyo catlatma ignesini veriyo tamam o kadrBekleyelim bakalım ümidim pek yok ama.bakalım Allah şu süreçte herkese sabır versin
Aynen canim pes etmek yok olana kadar devamYeni ay yeni umutlar diyoruz o zaman :) pes etmek yılmak yok dünyanın sonu değil bugünümüze şükür güçlüyüz oh mis :)
:) sende durumlar ne canım benim ağrılarım hafifledi biraz şuan artık sallamıyorum zaten Regl olcam gözüyle bakmak daha güzelmişAynen canim pes etmek yok olana kadar devam
Beni de bi daha çağırmadı ki iğneden sonra canım doktor acaba çatlamadı mıBenm de yk canm yuzum sivilce doldu senin bugun kacinci gunun ben heralde yarn olucam gecen ay da 16.gunde olmustum o zaman benim catlatma ignesine rgmen catlama sorunum var doktora diyorum ama pek onemsemiyo . yani bana catlamis demesi icin beni bi kere daha cagrmasi lazm ama cagrmiyo catlatma ignesini veriyo tamam o kadr
:) sende durumlar ne canım benim ağrılarım hafifledi biraz şuan artık sallamıyorum zaten Regl olcam gözüyle bakmak daha güzelmiş
Olabilir yani niye cagrmiyo anlamadim bazi insanlardan duyuyorum doktor catladi dedi diye bizimkinde oyle bisey yk ki benm catlama sorunum.hep vardi zaten iki gun iliski diyo ya benm.o zaman catlamiyo iste 2gunden sonra catliyoBeni de bi daha çağırmadı ki iğneden sonra canım doktor acaba çatlamadı mı
Canım ben o kadar ayrıntılı hiç konuşmadım belki ilk ayım dşye bilmiyorum ama bakalım gidicem bir daha bana gel bile demediOlabilir yani niye cagrmiyo anlamadim bazi insanlardan duyuyorum doktor catladi dedi diye bizimkinde oyle bisey yk ki benm catlama sorunum.hep vardi zaten iki gun iliski diyo ya benm.o zaman catlamiyo iste 2gunden sonra catliyo
:)) gerçeklerle yüzleşmelisin benim ağrılar psikolojik miydi diye düşünüyorum negatifi gördüğümden beri çok huzurlu hissediyorum kendimi Ağrı'm olsa da dünkü kdr takmıyorumAynen biliyomusn bende oyleyim.suan hadi olayimda kurtulayim diyorum :) karnim cok agriyo benm ya.goguslerimin agrisi gitti belkide oldum hasta yatiyorum.suan inanki bakamam :))
Evet ya beni de çağırmadı bazılarını çağırmış ne güzel. Ben sancım oldu diye çatladı diye düşündüm ama belki de çatlamadı. Bu ay bence hepimiz soralım bu çatlamama ihtimaliniBeni de bi daha çağırmadı ki iğneden sonra canım doktor acaba çatlamadı mı
Hmm anladim canm bakalim ya hayirlisi olsn cok agri cekiyorum gelcekse gelsi artk diyorum ya:)) gerçeklerle yüzleşmelisin benim ağrılar psikolojik miydi diye düşünüyorum negatifi gördüğümden beri çok huzurlu hissediyorum kendimi Ağrı'm olsa da dünkü kdr takmıyorum
Ben gecen ay sordum canm bnm catlama sorunum var dedim o da bn biliyrm ona gore igneni verip su gunde iliskiye.gir diyorum dedi ama bana pek inandirici gelmedi ne biliyoki benm catlayan yumurtami hic bilmeden eger catlamis olsaydi zamaninda 14. Gun veya.bugun adet olmam lazmdiEvet ya beni de çağırmadı bazılarını çağırmış ne güzel. Ben sancım oldu diye çatladı diye düşündüm ama belki de çatlamadı. Bu ay bence hepimiz soralım bu çatlamama ihtimalini
Aynen işkence oluyo resmen. Bugün de olmazsan günün geçmiş oluyo dimi cnmHmm anladim canm bakalim ya hayirlisi olsn cok agri cekiyorum gelcekse gelsi artk diyorum ya