- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
Sorma ben de çektim çok zor Allah göstermesinKotusunu dusunmeyelim.kistten cektim biraz aman Allah gostermesin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ben de çektim çok zor Allah göstermesinKotusunu dusunmeyelim.kistten cektim biraz aman Allah gostermesin .
Günaydın Cnm aynen iğne 14 bat 11i Bnm de aynen yakın hep tarihlerKızlar Günaydınnnn
Bnmde ağrılar var ama henüz gelmedi adet benimde bat 11 bakalım bekliyoruz hepimizin aynı anda gelecek gibi
Evet canım bekliyorum bi an önce regl olsam diye artıkGünaydın Cnm aynen iğne 14 bat 11i Bnm de aynen yakın hep tarihler
Aynen ben de . Ya bi de her türlü yolu deniyorum gelmesi için daha önce yaptığım taktikleri falan ama gelmeyince gelmiyoEvet canım bekliyorum bi an önce regl olsam diye artık
Amin canimSorma ben de çektim çok zor Allah göstermesin
Ne guzel canm.benmde 16.gunum 3gun daha sabret bakalim insallah hamileyizdir hic umidim yok amaİğne olduğum günü sayarsak 17
İğne olduğum günü sayarsak 17.günüm canım
Evet aynen canm gelirse zaten gelir ya bn adet olcam ama hic heveslenmiyrm o yuzdenBunun için de beklemekten başka çare yok
Bende de hiç heves kalmadı Cnm ya ben de eminim olucam yani aklımdan çıkarayım diyorum ağrıdıkça kendini hatırlatıyo ne kötü bişimişEvet aynen canm gelirse zaten gelir ya bn adet olcam ama hic heveslenmiyrm o yuzden
Ne güzel olur gerçekten :) günler de yakın beraber takip ederiz bebişlerimizi :)Kizlar ucumuzde hamileymisiz:) insallahh yaa
Aynen canm koyu sari akintim gelmis adet baslabgici hayrli ugurlu olsn:)))Bende de hiç heves kalmadı Cnm ya ben de eminim olucam yani aklımdan çıkarayım diyorum ağrıdıkça kendini hatırlatıyo ne kötü bişimiş
Artik sizlerin guzel haberlerini bekliyorum canm insallah bu ay olmusturda hamilesinizdir ben bekliyodum zatenNe güzel olur gerçekten :) günler de yakın beraber takip ederiz bebişlerimizi :)
Olsun Can'ım yaa Can'ımız sağolsun bugün sen yarın ben olurum :))Aynen canm koyu sari akintim gelmis adet baslabgici hayrli ugurlu olsn:)))
:)) dimi ya bizim canimiz sagolsn suan hic uzulmuyorum.inanki Rabbim.gucunu veriyo bu da Allah tan yapacak bisey yokOlsun Can'ım yaa Can'ımız sağolsun bugün sen yarın ben olurum :))
Gecmis olsun canim.eger kist filan olduysa onu atiyosundur sikinti etme canm.onemli.birsey degildir tamamen baktilarmi icinde parca varmi diyemerhaba kızlar biliyorsunuz 10 gün önce düşük yaptım kanama bittikten sonra temizlendim ama bir iki gün sonra kahverengi leke gelmeye başladı sebebini araştırdım bir şey bulamadım bilgisi olan varmı
,merhaba kızlar biliyorsunuz 10 gün önce düşük yaptım kanama bittikten sonra temizlendim ama bir iki gün sonra kahverengi leke gelmeye başladı sebebini araştırdım bir şey bulamadım bilgisi olan varmı
Devamı geldi mi canım kanamanın. Amaaan çok da tın havuzdayım şuan keyif yapıyorum gelirse gelir napalım biz sağ olalım da çocuk da olur herşey de olur :) Can'ın sağolsun :):)) dimi ya bizim canimiz sagolsn suan hic uzulmuyorum.inanki Rabbim.gucunu veriyo bu da Allah tan yapacak bisey yok
. İnş ama ben de bekliyorum zaten canım bugün yarın gelicek :)Artik sizlerin guzel haberlerini bekliyorum canm insallah bu ay olmusturda hamilesinizdir ben bekliyodum zaten