- 22 Haziran 2016
- 213
- 53
- 31
bak ne yap biliyomusun gel buraya hem aile ziyaretınde bulun hemde doktora görün bu doktor olup olmayacagını soluyr oyalamıyr ne bılım sansını dene en azındanGtmcm bi sure cnm ya snce
Bu iste bi thflik yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak ne yap biliyomusun gel buraya hem aile ziyaretınde bulun hemde doktora görün bu doktor olup olmayacagını soluyr oyalamıyr ne bılım sansını dene en azındanGtmcm bi sure cnm ya snce
Bu iste bi thflik yok mu
bak ne yap biliyomusun gel buraya hem aile ziyaretınde bulun hemde doktora görün bu doktor olup olmayacagını soluyr oyalamıyr ne bılım sansını dene en azından
Evet catlamis 20 ustu sonuclarda gebelik baslamis demek diye okudun hayirlisi olsun senin icinSabirsiz61 canım progesteron sonucum belli oldu 44.5 çıkmış inanamadım düşük değil ama çok şükür yumurta çatlamış değil mi??
Gebelik başlamış derken canım?? Yoksa hamile olma ihtimalim mi var ciddi misin???? hiç bir belirtim yok ama adete 7 gün var ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyetim hiç bişeyim yokki yinede hamiş olma ihtimali olabilir mi??????Evet catlamis 20 ustu sonuclarda gebelik baslamis demek diye okudun hayirlisi olsun senin icin
canim 20 ustu hamilelik diyorlar insallah oyledir rabbim gonlune gore nasip etsin insallahGebelik başlamış derken canım?? Yoksa hamile olma ihtimalim mi var ciddi misin???? hiç bir belirtim yok ama adete 7 gün var ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyetim hiç bişeyim yokki yinede hamiş olma ihtimali olabilir mi??????
Ayy keşke canım ağzından bal damlıyor. Şimdi gebelik testi yapsam çıkmaz hem adete 7 gün var hemde 5 gün önce çatlatna iğnesini oldum yanıltır galiba sonuç değil mi??canim 20 ustu hamilelik diyorlar insallah oyledir rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Linki oku canim anlarsin ne demek istedigimiGebelik başlamış derken canım?? Yoksa hamile olma ihtimalim mi var ciddi misin???? hiç bir belirtim yok ama adete 7 gün var ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyetim hiç bişeyim yokki yinede hamiş olma ihtimali olabilir mi??????
14 gun kanda baktir canim insallah vardirAyy keşke canım ağzından bal damlıyor. Şimdi gebelik testi yapsam çıkmaz hem adete 7 gün var hemde 5 gün önce çatlatna iğnesini oldum yanıltır galiba sonuç değil mi??
Ooo daha da çok var çatlamazsam inşallah o zamana :)) umarım dediğin gibi bebiş vardır. Birde canım doktor bana estrofem diye bi ilaç verdi 1 hafta kullanıp bıraktım bırakalı 5-6 gün oluyo rahmi gebeliğe hazırlarmış acaba o mu progesteronu yükseltti bi fikrin var mı14 gun kanda baktir canim insallah vardir
Progestan ilaci ise evet testi yanilta bilir ama icmeye devam et bebegin tutunmasi icin cok iyiOoo daha da çok var çatlamazsam inşallah o zamana :)) umarım dediğin gibi bebiş vardır. Birde canım doktor bana estrofem diye bi ilaç verdi 1 hafta kullanıp bıraktım bırakalı 5-6 gün oluyo rahmi gebeliğe hazırlarmış acaba o mu progesteronu yükseltti bi fikrin var mı
5.gun se 9 gun kalmis canim dayanirsin cok degil :))Ooo daha da çok var çatlamazsam inşallah o zamana :)) umarım dediğin gibi bebiş vardır. Birde canım doktor bana estrofem diye bi ilaç verdi 1 hafta kullanıp bıraktım bırakalı 5-6 gün oluyo rahmi gebeliğe hazırlarmış acaba o mu progesteronu yükseltti bi fikrin var mı
Doktor çatlatma iğnesi vurulduğun gün bırak dediği için bıraktım canım dediğin gibi dayanacam mecbur inş bebiş tutunmuştur )Progestan ilaci ise evet testi yanilta bilir ama icmeye devam et bebegin tutunmasi icin cok iyi
mucizemo bekliyorumun
onerdigi doktora git canim madem yumurtan catlamiyor beklemekte faydasiz olur hic degilse kafandaki sorular gider ogrenmis olursun saglikla kal
muayene ücreti 55 tl o ücret ile 20 gün parasızda muayene oluyorsnNekadar ucreti cnm muane flan
pendik kaynarcada istersen adresi link atayımDediğin doktor nerde canım ben ıstanbul umraniyedeyim dün akşam sonuç yine umran oldu zaten
http://www.cuneytuzun.com/Atarsan sevinirim