Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aynen kafani dinle başka şeylerle uğraş Dr un her dediğine de bakma ben ilk hormon testi yaptırdım salak kadın nerdeyse beni tüp bebeğe gönderecekti başka bi hastane de yaptırdım degerlerim hepsi normal çıktı o yüzden akışına bırak aşılamaya fln gerek kalmaz diyorum ya Rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bisey geçemez benim eşim sperm hareketsizliği diye nerdeyse ameliyat olacaktı bu ay suprizim geldi şükür çünkü Mevlam ol dedi ve hep hayırlı zaman da dedim en hayırlı ay da Ramazan ayında geldi mujdem isterken de hayırlısı ise diye işte benim için ne zaman hayırlıysa o zaman ver diye iste Mevlam elbet dua ni yasatacakHaa doktor ilac flnda vermedi sordun die diyorum kendi dktrumla knstm direk aslama dedi progstron fln vermdi
yaptıgımız ıgneler 3 ay yumurta olusturup catlatıyr ve bu ıgneler3 ile 6 ay arasında yapılıyrDoktora sordum ymrtam catlamamis bile gebelik yok bdahkiay asilama yaplm dedi progstron 0.68 ckti hic umudum kalmadi bu ay catlama bile olmamis . adetime 10/gn var dktor hic olumlu konusmadi direk aslama dedi offf yaaa offffff bi ay kalma ihtmalim yoktur daha dmi
sen suan hangı sehırdesınAynen ya mal kadin sinirimi bozdu direk asilama dedi baska yontemlerde vardir yapmiyo ymurtaliklarim 22 mm olmustu klomen kllndm bqzlrnn olmuyo ole neblim ya amann alah nezman istrse ozman versin rabbm kmsnn kcagni bos birakmasin basklarina sorudm ilac vermliydi diyolar prgstrn ilaci 0.65 cok dusuk dglmis dedilerr amaaannn nesee ya takmiyorumm :) allh kucagna almayi nasip etsin sennde allhim yardm etsin sana herkse bi avazda dgrurrsn inslah
Çok teşekkür ederim canım bebisin hayirli uğurlu olsun allah kucana almaya nasip etsin inşallah tamam dediklerine uyacagim başka bir tavsiyem ve tecrübem varsa benimle paylasirmisin rica etsem[/QUO
sonucların ne olduu
Ankara cnm bana mi sordun :#)sen nerdesinsen suan hangı sehırdesın
ewet sana sordum cnm ben ıstanbul burda olsaydn doktorumaonlendırecektm senı ankara neresı cunku memleketım ora:)Ankara cnm bana mi sordun :#)sen nerdesin
Bn ist. Gelin geldim bnm memlekette ora hangi dktoru dcktin bn keciorendeyimewet sana sordum cnm ben ıstanbul burda olsaydn doktorumaonlendırecektm senı ankara neresı cunku memleketım ora:)
bende yenı mahallede oturuyrdum. istanbulda nerde oturuyrdunBn ist. Gelin geldim bnm memlekette ora hangi dktoru dcktin bn keciorendeyim
bende anadoludayım pendıkte burda özelde bı doktor var sehır dısından bıle hastası gelıyr ben ondan onceıkıdoktora gtım bana sorun yok dedı oyaladılar durdular ama buna gıttıgım ayhamıle kaldım burda olsaydın sansını dene dıcektmAtasehireydim canm anadolu yakasi sen nerdesn
doktorunu degıstırsene ozamnaAnladim canm saolya blmiyom cnm doktor yumurtan ctlmadi dedi bana ama kasiklarim agriyo kacgndur agrilar icnde bsybdemedi leke geldi catlamistir dedi kanda baktindeger 0.68 ckti geblk testi yapti oda dusuk anlamdim valla bsy
Baktitirdim hayatım gec geldik hastaneden sonuç negatif malesef yokbende bel agrısı kasık agrısı vardı daha da var 4 gün geçmiş ne beklıyosun idrartestıyap hemen bak ben heyecanlandımsimdi:)
mucizemo bekliyorumunGtmcm bi sure cnm ya snce
Bu iste bi thflik yok mu
ama günün gecmedimi 4 günBaktitirdim hayatım gec geldik hastaneden sonuç negatif malesef yok