Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 3 gün bekle test yapBnm bu ay klomen etkisi suruyomus karnm belim kasgm agriyo gogsler sizi yapiyo adetime 10 gn var daha ama nie ole oluyo yaanlamadm
test için erken olabılır ewet dedım ya yumurtan catlamıstırAma doktor 9 10 gn sonra gir dmsti bu aralar grmem gerkiyo ozman ama bnm 4 5 gndur bole hamilelik dgldir daha erken dmi
bekle bıraz bı hafta falan adetıne yakın yapYaaa ckar mi ayy cok heycanlamdim bgn yapsam oomaz mi
ya bende kasık agrısı vardı amaıgneden kaynaklıydı benım senın yumurtan catladıgı ıcın de agrın olabılır sen bu gunlerıdegerlendırBu belirtiler gebelige isarttmi agrilar ozellikle
Canim ilac verir igne verir kalinlasir progestan yada puloton igne verir korkma o ince rahme tutulduysa bebegin vardir bir hayir pozitif dusun canim korkma 3 gun gecti bu kadar yuksekse ikiz olabilir bebegin benimde yuksek cikti ikiz gebelikten canim guzel haberler bekliyirum senden hemen git doktoruna igne veya hap verir kullanirsin rahmin kalinlasir rahat ol dinlen is yapma rahim kalinlasana kadar .. rabbim sizi korusundoktora yarın gidicem adet olmadım 3 gün sonragittim 1591 cıktı cok saol ama bılıyosun rahım duvarı ınce cokkorkuyrm
Bayram da Dr izniyle yola çıktım çıkarken bisey yoktu geldim dün Dr a gittim içerde kanama göründü progestan başladı ve surekli yatış dedi ama çok şükür bebis iyiymis kalp atışı fln da çok iyi dedi inş plasenta ya yaklaşmaz kanama dediCanim ilac verir igne verir kalinlasir progestan yada puloton igne verir korkma o ince rahme tutulduysa bebegin vardir bir hayir pozitif dusun canim korkma 3 gun gecti bu kadar yuksekse ikiz olabilir bebegin benimde yuksek cikti ikiz gebelikten canim guzel haberler bekliyirum senden hemen git doktoruna igne veya hap verir kullanirsin rahmin kalinlasir rahat ol dinlen is yapma rahim kalinlasana kadar .. rabbim sizi korusun
rabbim hayırlı evlat versinde ikiz ya da tek hiç sorun değil senin ikiz miCanim ilac verir igne verir kalinlasir progestan yada puloton igne verir korkma o ince rahme tutulduysa bebegin vardir bir hayir pozitif dusun canim korkma 3 gun gecti bu kadar yuksekse ikiz olabilir bebegin benimde yuksek cikti ikiz gebelikten canim guzel haberler bekliyirum senden hemen git doktoruna igne veya hap verir kullanirsin rahmin kalinlasir rahat ol dinlen is yapma rahim kalinlasana kadar .. rabbim sizi korusun
benim 4+6 ama kahverengi leke geliyor bazen bende cok korkuyorumBayram da Dr izniyle yola çıktım çıkarken bisey yoktu geldim dün Dr a gittim içerde kanama göründü progestan başladı ve surekli yatış dedi ama çok şükür bebis iyiymis kalp atışı fln da çok iyi dedi inş plasenta ya yaklaşmaz kanama dedi
Şuan sen daha yenisin canım normal lekelenme yerleşme diye adlandiriyolar kese etrafında kanama görülmediği sürece pek bisey olmuyo benim de yoktu az leke olmuştu ama kanama fln görülmemişti yola girdim geldim ondan olmuş sanırım Dr um öyle dedi dinlen bol bol Dr una gidene kadar ağır iş yapmabenim 4+6 ama kahverengi leke geliyor bazen bende cok korkuyorum
Yukarıda ismine tıkla kişisel bilgiler yaziyo orda aşağı in hamilelik diye yaziyo oraya doğacağı tarihi yaz öyle oluyobu hamilelik takvimi nerden nasıl yapılıyr
yani lekelenme normlmi benimhemen doktora gtmem lazımŞuan sen daha yenisin canım normal lekelenme yerleşme diye adlandiriyolar kese etrafında kanama görülmediği sürece pek bisey olmuyo benim de yoktu az leke olmuştu ama kanama fln görülmemişti yola girdim geldim ondan olmuş sanırım Dr um öyle dedi dinlen bol bol Dr una gidene kadar ağır iş yapma
ben çatlatma iğnesinin 19,gününde kan tahlili yaptım 1591 cıktı sence normalmiYukarıda ismine tıkla kişisel bilgiler yaziyo orda aşağı in hamilelik diye yaziyo oraya doğacağı tarihi yaz öyle oluyo
Normal ya da değil kesin bilgiyi Dr un verir canım ama genel olarak bu dönemlerde çoğumuz yaşıyoruz benim bi iki damla geldi 6+3 te fln bisey yoktu bugün içerde kanama göründü riskliyim şuan biraz ama senin yerleştiği için olabilir ve Dr lar genelde kırmızı parlak kan şeklinde gelmeyince korkulcak bisey yok diyolar korkma ama Dr una da bi git kafan rahat olsun istersenyani lekelenme normlmi benimhemen doktora gtmem lazım