Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha çok yeni iğne olmuşsun bi kere tutar mı tutmaz mi düşüncesini kafandan silemezsin ama dusunmemeye çalış daha iliski durumundasin Dr un dediği gibi gün aşırı iliskine bak ve test için adetini bekle ve direk kan testi yaptır çünkü benim mesela 16. Güne kadar silikte olsa idrar da gorunmustu o yüzden sakin ol ne kadar stres o kadar olumsuzluk demek erken test yapma pozitif te çıksa negatifte çıksa yaniltir senibenım yumurtalıgım calışmıyordu klomen verdı bir sabah bir aksam içtim20 hazıran pazertesi çatlatma iğnesi yaptık iki gün ilişkiiste di doktor ben o gun heyecandan sormadım kac yumurtalıgım var diye bugun gıdıp baktırdım bırı catlamıs ama catlamayan iki tane daha varmıs iğne 3 ay etkılıymıs ama benım 5 gündür sol kasıgım cok agırıyr 3 gündür daha fazla yumurtladıgıma dair bi belirti hissetmiyorumda stresten ne zaman test yapsam cıkar bu ay tutarmı
Ayyy icime nasil umut oldun bi bilsennnn kac gun gcmisti adeti onun belirtileri varmiydi