Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[QUOTE="Ole ama iste mllet kisirmisim gibi bakiyo sanki jep bebek yok mu bktm ya offf
Hmm bende 10 gun once yaptim ama hic belirti falan yok pko var bende bu 3. Ignem bu seferde olmasa direk tup bebege gidecegim insallahHayır canım pko yok bende.. Çatlatma iğnesi oldum yaklaşık iki hafta önce.
Biraz daha dusuk galiba pkolularinPkolarin tutma sansi yok galba bo yntemle
Hmm bende 10 gun once yaptim ama hic belirti falan yok pko var bende bu 3. Ignem bu seferde olmasa direk tup bebege gidecegim insallah
Tabi stres de etkiliyo ama pko da bi engelBen de uzun zamandır istiyorum ve çok okudum pko olanların da bu yöntemle gebe kaldığını. Sanmıyorum sebebin pko olduğunu, strestendir.
Benim yumurtaliklarim fazla oluyo en son igne yaptrdigimda doktor saydi 10 taneden fazla vardi ama onemli olan catlamasi bi tane olsun kaliteli olsun ayrica pkolularin fazla yumurtasinin olusmasi iyi degillmis cunku yumurtalar birbirini baskiliyo buyumesini ve catlamasini engelliyormus oyle duydumCatlama ignesi olmussn demek ki yumurtn olusuyoo kimlerinn olmuyo son ewresi oluyo pkolarin
Gecikmesi belkide iyidir ben gecen ay yapptigimda gunumde adet oldum gecikme kolay kolay olmuyo kiste cevirirse gecikme oluyo ins hamilesindirBnm adetm 1 gn gecti gerci testi 2 gn once yaptim hc bsy ckmadi ama yarin kan vermeye gtcem bakalim
Bilmiyorum ama gecikince eger gebe degilsrn kist oluyomus oyle duymustum ben seninde adetlerin duzensiz miBelkide catlamadi bnm igne olunca catlamasi olmak zorundami ki catlamazsa kist oluyo dmi
Kist bulanti yapar mi bilmiyorum da agri yapmiyodu bende gecikme yapiyo sadece galibaKist olursa neoluyo agri flan yapar mi bide hafif midembulaniyo cok hafif ama kusma yok pskoljk oldugnu sanmiyorum hc aklmda yokkn de oldu bkacgun midem bulaniyo ama cok degl kistte yapar galaba blnti
Hmm insallah gebesindir cnm Allah bu ayin hürmetine hicbir kadinin kucagini bos birakmasinBende pko var zaten ama doktor dmistiki adet olmzsan gebsn demsti